2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yalovaspor ilk transferini duyurdu. Yeşil Kırmızılı ekibimiz uzun yıllar profesyonel ve Bölgesel Amatör Ligi’nde oynayan orta saha oyuncusu Barış Sinan Üstün’ü kadrosuna kattı. Başkan Ali Yavru ile bir araya gelen tecrübeli isim kendisini Yalovaspor’a bağlayan imzayı attı. İlk transferini gerçekleştiren Yeşil Kırmızılı ekibimiz önümüzdeki günlerde de teknik direktörünü de açıklaması bekleniyor.

Şirketler Kupası Yaz Ligi'nde Heyecan Devam Ediyor Şirketler Kupası Yaz Ligi'nde Heyecan Devam Ediyor

Barış Sinan Üstün kimdir?

Yalovaspor’un bu sezonki ilk transferi Barış Sinan Üstün, futbola ilimizde Esnafspor altyapısıyla başladı.

Ardından Türk futbolunun önemli ekiplerinden Bursaspor’un altyapısına dahil olan başarılı orta saha burada profesyonelliğe adım attı. Yeşil Beyazlı ekibin ardından sırasıyla Yeşil Bursa AŞ, Etimesgut Belediyespor, İnegölspor, Silivrispor, Bucaspor 1928 ve Erbaaspor’da oynadıktan sonra Gölcükspor’la amatöre dönüş yapmış oldu.

Sebat Gençlikspor, Suvermez Kapadokyaspor ve son olarak Kullar 1975 Spor forması giyen Barış Sinan Üstün U21 Ligi’nde 32 maçta 1 gol, Türkiye Kupası’nda 13 karşılaşmada 1 gol, TFF 3. Ligi’nde 111 müsabakada 12 gol ve TFF 2. Ligi’nde 38 mücadelede 2 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: Haber Merkezi