Bölgesel Amatör Lig ve Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde ilimizi temsil edecek olan Yalovaspor, 2024-2025 sezonunda Atakent Hastanesi'nin desteğini alacak. İmza töreni, Atakent Hastanesi'nde gerçekleşti. Atakent Hastanesi’nde gerçekleştirilen imza törenine Yalovaspor Kulübü Başkanı Ali Yavru ve yönetim kurulu üyeleri, Özel Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ömürcan Akkurt ile hastane genel müdürü Hasan Topal katıldı.

“Benim başkanlığımdaki ilk sponsorluk”

İmza töreni öncesi konuşan Yalovaspor Kulübü Başkanı Ali Yavru, “Şehrimizin milli takımı, kentimizin büyük değeri Yalovaspor’umuzun yeni sezondaki sponsorluk anlaşmasında ve kulübümüze desteklerinden dolayı Özel Atakent Hastanesi ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bu sponsorluğun bizim için ve özellikle kendim açısından da ayrı bir önemi bulunuyor. Benim başkanlığımdaki ilk sponsorluk. Bu yüzden de bu sponsorluk anlaşmasının özel bir yeri bende hep olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yalovaspor Atakent Hastane Sponsor Imza (1)“Yalovaspor’un her daim yanındayız”

Eski Yalovasporlular İlab’da Buluştu Eski Yalovasporlular İlab’da Buluştu

Özel Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ömürcan Akkurt ise, “Anlaşma hem Yalovaspor hem Özel Atakent Hastanesi adına hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah şehrimizin güzide kulübü Yalovaspor hak ettiği yerlere gelecektir. Yalovaspor’un her daim yanındayız ve bu anlaşmadan dolayı da ayrı bir gurur içerisindeyiz” şeklinde konuştu. Hastane genel müdürü Hasan Topal da Yalovaspor’a mücadele edeceği organizasyonlarda başarılar diledi.

Muhabir: Rümeysa Şahin