Faruk Yiğit’in ekibinde goller Halil İbrahim Tüter(4), Mertcan Dursun, Erdem Koçal, Orhan Pamukçu, Ege Kartal Kotaz’dan geldi. Altınova temsilcisinin sayılarına Muhammet Demirel ve Abdülsamet Öngüner imzasını attı.

Melih Tan, Mesut Bingöl ve Muhammed Emin Aka hakem üçlüsünün görev aldığı karşılaşma hızlı başladı.

Dakikalar 2’yi gösterdiğinde Yalovaspor Halil İbrahim Tüter’in golüyle 1-0 üstünlüğü yakaladı. Ancak Hersekspor bu gole hemen reaksiyon verdi. Lacivert Beyazlılar Muhammet Demirel’in 8’de gelen golüyle 1-1 yakalarken 10. Dakikada ise Abdülsamet Öngüner’in golüyle 2-1 öne geçmeyi başardı.

Gol düellosuyla başlayan karşılaşmanın 16. Dakikasında Yalovaspor’un çilek transferi Mertcan Dursun şık golüyle skoru 2-2 yaptı.

Yalovaspor Basketbol’da Milli Sevinç Yalovaspor Basketbol’da Milli Sevinç

Bu golle Yalovaspor adeta şahlandı. 19. Dakikada sahne alan Halil İbrahim Tüter bir kez daha takımını öne geçirdi. 28’de kaptan Ferit’in pasında Halil İbrahim hat-trick yaptı.  Günün yıldızı Halil İbrahim Tüter 36. Dakikada bir kez daha sahne alıp takımının devreye 5-2 üstün girmesini sağladı.

Yalovaspor ikinci yarıda da kontrolü elinde tuttu. Faruk Yiğit’in ekibi 52’de orta sahadaki dinamosu Erdem Koçal’ın golüyle farkı 4’e çıkarttı.

Mücadelenin 72. Dakikasında Yalovaspor’un tecrübeli stoperi Orhan Pamukçu skoru 7-2 yaptı. 84.dakikada soldan ortalanan topa kale çizgisi önünde kafayla dokunuş gerçekleştiren Ege Kartal Kotaz, müsabakanın da skorunu 8-2 olarak tayin etti. Maçın son bölümlerinde Hersekspor’dan Basri Ekşi gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakırken cezalı duruma düştü.

yalovaspor-altinova-hersek-super-amator-kume-galibiyet-zafer (4)yalovaspor-altinova-hersek-super-amator-kume-galibiyet-zafer (5)yalovaspor-altinova-hersek-super-amator-kume-galibiyet-zafer (3)yalovaspor-altinova-hersek-super-amator-kume-galibiyet-zafer (1)

Editör: Arda Yavuz