Şirketler Kupası Yaz Ligi'nde Heyecan Devam Ediyor Şirketler Kupası Yaz Ligi'nde Heyecan Devam Ediyor

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde şampiyonluğu kovalayacak olan Yalovaspor, ilimizin genç yeteneklerinden Metecan Oktekin’i renklerine bağladı. Teknik direktörlük koltuğunda Yalova’nın en başarılı isimlerinden Aytaç Yaka’yı oturtan, yardımcılığına ise Eren Özen’i getiren Yeşil Kırmızılı ekibimiz transferlerine devam ediyor.
Uzun süre profesyonel liglerde top koşturduktan sonra Bölgesel Amatör Ligde de adından sıkça söz ettiren orta saha oyuncusu Barış Sinan Üstün’ü kadrosuna katan iç transferde ise geçen sezon Yalovaspor’un çilek transferleri arasında yer alan Mertcan Dursun’la yeniden anlaşan temsilcimiz son olarak Yalova’nın genç yeteneklerinden Metecan Oktekin’le anlaşma sağladı.
Coşkunspor’da futbola ilk adımı atan 2002 doğumlu Metecan sonrasında Bahçelievlerspor, Çınarcık Belediyespor, Doğuşspor, Yeşilovaspor ve Sugören Gençlerbirliği formalarını giydi. Geçen sezon Bordo Beyazlı ekipte Süper Amatör Kümedeki performansıyla dikkat çeken başarılı orta saha oyuncusu yeni sezonda Yalovaspor’un kozları arasında yer alacak.

Yalova Bolgesel Amator Lig Genc Yetenek Transfer Yalovaspor (1)

Kaynak: Haber Merkezi