Tanşu Aksoy Spor Salonunda Salı ve Perşembe günleri 10:00 ile 13:30 saatleri arasında ki antrenmanları Armutlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Uğur Akalp veriyor. Uzun yıllar hentbol oynayan sonrasında antrenörlükte yapan Akalp, Armutlu’dan Türkiye’nin önemli takımlarına ve Milli takımlara yeni Gökay Bilim’ler, Lena Mot’lar yetiştirmeyi arzu ettiklerini ifade etti.
Hentbolun yanı sıra Armutlu’da futbol, boks, koordinatif beceriler GSB Yaz Spor Okulları antrenmanları devam ediyor.
Yalova Armutlu Ilce Genclik Spor Yaz Spor Hentbol Antrenman (4)“Zeytin Maskotuna İsim Aranıyor”
Ayrıca Armutlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Armutlu Kaymakamlığı’nın desteğiyle ilçede spor ve eğlenceyi bir araya getiren etkinlikler düzenlemeyi hedefliyor. Zeytin Maskotu ile yola çıkan iki kurum isim arayı içerisine girerken 7’den 77’ye herkesin desteğini Armutlu Kaymakamlığı’nın instagram hesabı üzerinden bekliyor.
Armutlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Uğur Akalp, kendilerine her zaman destek veren ve yanlarında olan Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın’a ve Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Aslan’a teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Üçüncü Hafta Geride Kaldı Gözler Dördüncü Haftaya Çevrildi Üçüncü Hafta Geride Kaldı Gözler Dördüncü Haftaya Çevrildi

Yalova Armutlu Ilce Genclik Spor Yaz Spor Hentbol Antrenman (2)Yalova Armutlu Ilce Genclik Spor Yaz Spor Hentbol Antrenman (3)

Kaynak: Haber Merkezi