SPOR

Yalovaspor, Çağatay Çengeloğlu’nu Renklerine Bağladı

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde mücadele edecek olan Yalovaspor transfere devam ediyor.

Aytaç Yaka yönetiminde şampiyonluk mücadelesinde olacak Yeşil Kırmızılılar Çağatay Çengeloğlu’nu kadrosuna kattı. 15 Ağustos Perşembe günü yeni sezon hazırlıklarına start verecek olan Yalovaspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. BAL’daki temsilcimiz son olarak İstanbul Anadoluspor Kulübü forması giyen sağ kanat oyuncusu Çağatay Çengeloğlu’nu transfer etti. Başkan Ali Yavru ve Sportif Direktör Teoman Parıltan’la görüşen 2003 doğumlu oyuncu ardından kendisini Yeşil Kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı.

Yalovaspor transferi,” Kulübümüz geçtiğimiz sezon Anadolu Fk forma giyen başarılı defans oyuncusu Çağatay Çengeloğlu ile anlaştı. Oyuncumuza yeşil kırmızı forma altında başarılar diliyoruz” paylaşımıyla duyurdu.

Çağatay Çengeloğlu Kimdir?

Futbola 2014 yılında Balatspor altyapısında başlayan Çağatay sonrasında Süper Lig devi Galatasaray’a katıldı. Ardından bir diğer Süper Lig ekibi Fenerbahçe’nin altyapısına katılan genç kanat oyuncusu bu sezon 1. Ligde yer alan Central Hospital Ümraniyespor, Haliç ve İstanbul Anadoluspor Kulübü’nde top koşturdu.

Bölgesel Amatör Ligi’nde 48 maçta oynayıp 3 gol atan Çağatay Çengeloğlu, Elit Akademi Ligi U15-U16-U17 ve 19’da da toplam 80 müsabakada forma giydi.