Nilüfer ile Yalova, Çınarcık ve Koru Arasında Kardeş Kent Çalışması Nilüfer ile Yalova, Çınarcık ve Koru Arasında Kardeş Kent Çalışması

Kurban ibadetini yerine getirmek için Yalova halkı bu yılda Güleç Kardeşleri tercih etti. Uzman ekipler tarafından yüzlerce büyükbaş kurbanlığın kesimi birkaç saat içerisinde tamamlanarak hissedarlara teslim edildi.

1979 yılından beri sektörün içerisinde yer alan kurbanlık kesiminde öncü isim olan Güleç Kardeşler, bayram öncesi yapılan denetimlerde 100 tam puan alan tek işletme olmuştu. “Sektörde kendimizle yarışıyoruz ve her yıl kendimizi yenileyip üzerine koyarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyen Halit Güleç; “Bizi tercih eden müşterilerimiz bu yılda kurban ibadetlerini gönül rahatlığı içerisinde yaparak tesislerimizden %100 memnun şekilde ayrıldılar” dedi. Yalova’nın ve Marmara Bölgesi’nin en modern tesislerinden biri olan Cemal Güleç Besi Çiftliği’nde yetiştirdikleri kurbanlıkların satışını bayrama haftalar kala tamamladıklarını belirten Halit Güleç yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi: “Bizim hem satış hem de hizmet politikamız her zaman %100 kalite, %100 müşteri memnuniyeti üzerine kurulmuş durumda. Bu nedenle teknolojiyi yakından takip ediyor, günümüz koşullarına göre kendimizi yeniliyoruz. Hijyenden asla taviz vermeden, en hızlı şekilde bizi tercih eden vatandaşlarımızın kurbanlıklarının kesimini yaparak, kendilerine teslim ediyoruz. Sadece Yalovalı hemşehrilerimize değil, çevre illerden gelen müşterilerimize de hizmet verdik. Tercih edilme sayımız her yıl daha da yukarılara çıkıyor. Çünkü verdiğimiz kaliteli hizmet her yıl kulaktan kulağa daha da yayılıyor. Eski bayramlarda olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde sabahın erken saatlerinden kesimin son bulduğu ana kadar vatandaşlarımıza ikramlarda bulunuyor, aileleri ile birlikte Harun Güleç Kurban Kesim Tesislerimize gelen çocuklarımızın gönüllerince eğlenmelerini sağlıyoruz. Kalitenin bir tesadüf olmadığını hep dile getiriyoruz. Bunu da her yıl yapılan denetimlerde en yüksek puanı alarak ilimizin 1 numaralı işletmesi olarak kanıtlıyoruz. Biz kendimizle yarışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki yıl en iyisini sunmak adına çalışacağız, gelişeceğiz, yenileneceğiz. Bu yıl kurban kesimi için bizleri tercih eden tüm müşterilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Yalova Besi Ciftlik Kurbanlik Teslim Gulec Kardesler (1)

Kaynak: Haber Merkezi