Ay-Yıldızlılar 14-21 Temmuz tarihleri arasında Hakkâri şehrinde kampa girecek ve ardından 22 Temmuz’da İran’ın Tebriz kentine geçerek kamp çalışmalarını sürdürecek. 22 Temmuz’da Tebriz’e geçiş yapacak olan milli takımımız, 26 Temmuz’a kadar burada son hazırlıklarını tamamlayacak ve güçlü bir hazır durumda Avrupa Şampiyonası’na katılacak. Tebriz kampı, takımın son rötuşları yapmasını sağlayacak ve oyun planını rakiplerine karşı uygulamak için önemli bir fırsat sunacak. Türkiye Basketbol A Milli Kadın Takımı, yoğun hazırlık kampı süreciyle Avrupa Şampiyonası’na en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor.

Metin İdoğ’un başantrenörlüğünü yaptığı A Milli Kadın takımımızda yardımcı antrenör olarak Cengiz Çatal ve Elif Eda Çolak görev yapıyor. Haluk Taşkınçay mekaniker olarak kampta bulunurken Asude Tamam fizyoterapist olarak sporculara sağlık konusunda yardımcı olacak. Songül Çelik ise idareci olarak kampta yer alıyor.

HDİ Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nden Serra Uzun’un yanı sıra Gazişehir Gaziantep’ten Büşra Kaygın, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’dan Ebru Akıncı, Konya BESK’ten Ecem Nur Adıgüzel, Pendik Belediyesi ESK’dan Rabia Akyürek, Van BESK’ten Hanımzer Melet, İzmir Büyükşehir Belediyespor’dan Begüm Pusat, Çarşamba BESK’ten Naciye Çakır, Pamukkale Belediyesi’nden Meryem Tan ve Mine Ercan, Hakkari Sümbül ESK’dan Zümeyran Polat’ın yanı sıra H. Selvihan Uzun yer alıyor.

Editör: Rümeysa Şahin