Geçtiğimiz ay ikili kamp için gittikleri Romanya’da çalışmalarının yanı sıra Yalova Belediyespor ekibi Arad kentinde yapılan Uluslararası Daniela Dodean Masa Tenisi Turnuvası’nda ter dökmüş ve önemli tecrübeler kazanmıştı.

Yalova Masa Tenis Bulgaristan Yolcu (4)Milli masa tenisi antrenörü Bayramali Yıldız öncülüğünde geleceğin yıldız adayları 26-28 Temmuz 2024 tarihleri arasında bu kez Bulgaristan’ın Ardino kentindeki Uluslararası Masa Tenisi Turnuvasına katılacak.  Yalova Belediyespor kafilesinde erkek takımında Kaan Beyzat Tuna, Cemal Ayaz Kartal, Berk Turan, Batın Güler, kız takımında ise Elvin Kale, Duru Beril Tok, Duru Yavaşçaoğlu, Ada Kocabaş bulunuyor.

Yalova Masa Tenis Bulgaristan Yolcu (2)Sporcularımızın gelişmesi ve tecrübelenmesi adına ikinci yurt dışı deneyimini Bulgaristan’da yaşayacaklar. Ardoni kentinde yapılacak Uluslararası Masa Tenisi Turnuvasında sporcularımız Kaan Beyzat Tuna, Cemal Ayaz Kartal, Berk Turan, Batın Güler, Elvin Kale, Duru Beril Tok, Duru Yavaşçaoğlu, Ada Kocabaş ter dökecek. Romanya’nın ardından Bulgaristan kampı sporcularımız için çok faydalı olacak. Yolcuğumuz öncesinde ulaşım desteği sağlayan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel'e, yolculuk öncesi bizleri ağırlayan İlhami Başkan ile her zaman takımımızın yanında olan çocuklarımızı yolcu eden kıymetli velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Tavşan’a Kadıköyspor Çıkarması Başkan Tavşan’a Kadıköyspor Çıkarması

Yalova Masa Tenis Bulgaristan Yolcu (1)

Kaynak: Haber Merkezi