Ya Kazanacağız! Ya Kazanacağız Ya Kazanacağız! Ya Kazanacağız

Cezası nedeniyle maçı tribünden takip eden başarılı çalıştırıcı konuşmasında,” Bu yolun sonu şampiyonluk” vurgusu yaptı. Galibiyetin oldukça moral verdiğini belirten Sert, 2. Lig ekibi Kırklarelispor A.Ş. maçına da değinerek az süre alan oyuncularına bu karşılaşmada yer vereceğini belirtirken, tur atlamalarının sürpriz olmayacağını söyledi. 
Yeşil Yalova FK’ya yakışan bir galibiyet oldu”
Yeşil Yalova FK Teknik Direktörü Özcan Sert,” Geçen hafta tarihi bir oyun oynamıştık. Ama oynadığımız oyunun karşılığını alamadık. Ofsayttan verilmeyen bir gol, ama bize yakışan bir oynamıştık. Her hafta artan bir ivmemiz vardı. Bu hafta da bu ligin en pahalı en kaliteli kadrolarından birisi olan Gebzespor’u ağırladık. Büyük bir camia. Duran toplar, yani kornerler dışında etkili oldukları bir pozisyon olmadı. Burada bizler için üzücü olan ilk yarıda 2-3 tane üst üste kornerden tehlike geldiği halde önlem alamamamız oldu. İkinci yarı onu da değiştirdik. Futbolcularıma devre arası da söyledim. Siz büyük takımsınız. Bir şekilde sezon başı yemiş olduğunuz kampın artılarını ikinci yarı göreceksiniz. Çünkü Gebzespor biraz daha geç kuruldu. Fiziksel olarak biz onlara 11’e 10’da onlara karşılık verebileceğimizi biliyorduk. En geriden en ileriye kadar, hatta kulübemizde ki oyuncularımız karşılık verdi. Bize yakışan, Yeşil Yalova FK’ya yakışan bir galibiyet oldu. Bu takım şampiyon olacak. Buna herkes inansın. Güzel bir oyuncu grubuna sahibiz. Değerli bir yönetimimiz var. Bu yolun sonu şampiyonluk Allah’ın izniyle, tüm oyuncu, teknik ekip, yönetimimiz ve taraftarımızın emeklerine sağlık” diye konuştu.
“Kupaya renk kattık”
Hafta arasında 2. Lig ekibi Kırklarelispor A.Ş. ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde ise Sert,” Kuvvetle muhtemel az süre olan oyuncularımız sahada olacak. Bu periyotlarda onlarında oynaması lazım. Onlardan da saha performansını görmemiz lazım. Oyuna adapte etmemiz lazım. Saha performansları çok önemli. Çayeli’nde gayet iyi oynadılar. Daha az süre alan arkadaşlarımızla kupa maçına çıkmayı planlıyoruz. Kupaya renk kattık. Devamı gelirse seviniriz. Ancak lig bizim için daha önemli. Tur atlarsak, sürpriz olmaz. Rakibimiz kim olursa olsun, tur atlamaya oynarız. Ama önceliğimiz lig. Elenirsekte üzülmeyiz” dedi.  

Kaynak: Haber Merkezi