19-21 Temmuz tarihleri arasında nefes kesen anlara sahne olan yarışmada Yalovabisikletçiler elde ettikleri başarılarla organizasyona damga vurdu. 

Yalova Gençlik ve Spor Kulübü 3 kategoride Türkiye Şampiyonluğunu alarak ulusal ve uluslararası arena da 1 sezon boyunca “Türkiye Şampiyonu” mayosu giyme hakkını kazanması da ayrı bir gurur yaşattı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ejder 3200'ün destekleriyle Palandöken Dağı'nda gerçekleştirilen organizasyona 81 ilden 300 sporcu katıldı. Sporcular Short Track XCC Yarışı, Cross Country (Yıldızlar ve Minikler), Cros Country (Elit- U23-Genç-Master) ve Eliminatör XCE olmak üzere 25 farklı kategorilerinde pedal bastı.

Yalovalı sporculardan Emine Irmak Sezer Genç Kadınlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken, Eliminatör Türkiye Şampiyonası Elit Kadınlar kategorisinde ise Türkiye ikinciliğini aldı. Zeynep Bayram ise U17 Yıldız Kadınlar Kategorisinde altın madalyaya uzanırken, aynı kategoride mücadele eden Tuana Baylan ise bronz madalyanın sahibi oldu. Ali Osman Öztabak ise U12 Yıldız Erkeklerde Türkiye Şampiyonu olup altın madalyayı boynuna taktı.

Yalova Bisiklet Pedal Sporcu Madalya Altin Gumus Erzurum Palandoken (3)

Yalova Bisiklet Pedal Sporcu Madalya Altin Gumus Erzurum Palandoken (5)

Yalova Emniyet Müdürlüğü Şampiyon Oldu Yalova Emniyet Müdürlüğü Şampiyon Oldu

Yalova Bisiklet Pedal Sporcu Madalya Altin Gumus Erzurum Palandoken (1)

Kaynak: Haber Merkezi