Yalova'da okul kıyafetleri denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Engin Giyim & Okul Kıyafetleri'nin sahibi Engin Akçay, 30 yılı aşkın tecrübesiyle okul kıyafetleri arayışında olan velilere hem kaliteyi hem de uygun fiyatı bir arada sunuyor. Akçay, Yalova gazetesine yaptığı özel açıklamalarda, ürünlerinin hem dayanıklı hem de garantili olduğunun altını çizdi.

Akmeşe’den Hayırlı Olsun Ziyareti Akmeşe’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Yalova Okul Kiyafet Engin Giyim Satis Alisveris (1)

“Önemli olan kalitedir”

Engin Akçay, enflasyon baskısına rağmen ürün fiyatlarını olabildiğince uygun tuttuğunu ifade ederek “Ürünlerimiz her zaman kaliteli ve garantilidir. Sıkıntılı ürünlerde iade alıyoruz. Enflasyona göre uygun satıyoruz. Okul pantolonlarımız 350 TL ile 500 TL arasında, tişörtlerimiz ise 250 TL ile 350 TL arasında değişiyor. Bir okul kıyafeti setinin toplamda 1400 TL'ye mal oluyor, eşofman takımı eklendiğinde ise fiyatın 2500 ila 3500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Özel okullar hariç, Yalova'da ki tüm devlet okullarının kıyafetleri bizde bulunmaktadır. Tişörtünden, pantolonuna, hırkasından, eşofman takımına kadar her şeyi müşterilerimiz burada bulabilir. Kalitesi de güzeldir. Biz çevre illere göre de uygun satıyoruz. Çevre illerde bizim bu okul kıyafetleri daha pahalı. Ben malıma ve kalitesine göre Yalova'da daha uyguna satıyorum. Çünkü önemli olan kalitedir. Kaliteden şikayet olmadığı sürece fiyatın pek o kadar önemi yok” diye konuştu.

Yalova Okul Kiyafet Engin Giyim Satis Alisveris (6)

“Müşterilerimize okul kıyafetlerini erkenden almalarını tavsiye ediyorum”

Akçay, müşterilerine okul kıyafetlerini son haftaya bırakmamaları konusunda uyarıda bulundu. Ürünlerin özel üretim olduğunu ve geç kalındığında beden bulmanın zorlaştığını ifade ederek, “Biz hazırlıklarımıza Ocak ayında başlıyoruz. Siparişlerimizi erkenden veriyoruz. Fiyatlarımızın uygun olmasının bir sebebi de bu. Satışlarımızda çok iyi. Müşterilerimize okul kıyafetlerini erkenden almalarını tavsiye ediyorum. Son haftaya bırakmasınlar. Ürünlerimiz özel üretim olduğu için son haftada bedenler kalmıyor. Sipariş verilip gelmesi ise iki ayı buluyor” dedi.

Yalova Okul Kiyafet Engin Giyim Satis Alisveris (4)

Yalova Okul Kiyafet Engin Giyim Satis Alisveris (5)

Muhabir: Rümeysa Şahin