Yalova'da Evine İcra Gönderen Ev Sahibinin Cinsel Organını Kesen Zanlı Tutuklandı Yalova'da Evine İcra Gönderen Ev Sahibinin Cinsel Organını Kesen Zanlı Tutuklandı

Ülkemizde faaliyetler gerçekleştiren berber, kuaför ve güzellik salonu işletmecilerinin Ticaret Bakanlığı’na ilettikleri talep üzerine ülke genelindeki berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftada bir gün olmak üzere kapalı kalması kararı 18 Ağustos 2022 tarihinde alınmıştı.

Devam edecek süreçte kapalı olan günün, her ilin sektörel yapısı ve işletme profili ile tüketici tercih ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak Valilikler tarafından belirlenebilmesi için sektörün geniş katılımlarının sağlandığı çalışmalar yürütüldü ve bu çalışmalar nihayete erdi. Bu doğrultuda berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke geneline haftada bir gün kapalı olması uygulaması 1 Temmuz 2024 itibariyle yürürlüğe girdi.

Yalova Valiliği, kapalı olması günde faaliyetler gerçekleştiren işletmelerin tespiti halinde Ticaret Bakanlığından idari yaptırım uygulanacağı bilgisini verdi ve işletmeleri uyardı.

Kaynak: Haber Merkezi