Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamu personelleri için 9 güne çıkarılan Kurban Bayramı tatilinin son günlerini yaşıyoruz. Tatili değerlendirmek için milyonlarca insandan kimisi yollara düşerek memleketlerine giderken, kimileri de tatil bölgelerine giderek boş zamanların keyfini çıkardı.

Tatilin bitmesine çok az bir zaman kala insanlar karayollarını kullanarak evlerine doğru sürüş yapmaya başladı. Yollardaki yoğunluklardan kaynaklı olarak trafik kazası riskleri de artıyor. Yalova Valiliği de bu kapsamda vatandaşları uyaran bir bilgilendirme mesajı yayınladı.

Dikkat Çekici Mesajlar

Yayınlanan fotoğraflı mesajlarda, “Yolumuz dikkat edenlerle kurallara uyanlarla güvenli. Hep birlikte nice bayramlar için sana güveniyoruz. Telefona değil yola bakıyorsan, bayram yolunda! Her şey yolunda! Hız limitlerine uyuyorsan, bayram yolunda! Her şey yolunda! Emniyet kemerini taktıysan, bayram yolunda! Her şey yolunda!” ifadelerine yer verildi.

Yalova Valilik Kurban Bayram Donus Guvenlik Kaza Uyari

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın Kelime-i Şehadet’i Yanlış Okuduğu İddiasına Yalanlama Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın Kelime-i Şehadet’i Yanlış Okuduğu İddiasına Yalanlama

Kaynak: Haber Merkezi