22-23 Temmuz tarihleri arasında Ankara'da, Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen İsmail Demirci U11-U13 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi. 76 kulüpten 482 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonada, Yalova Belediyespor Kulübü, kulüpler sıralamasını 4. olarak tamamladı.

Yalova Üniversitesi Güreşçileri Dünya Şampiyonası'ndan Madalyayla Döndü Yalova Üniversitesi Güreşçileri Dünya Şampiyonası'ndan Madalyayla Döndü

Yalova Belediyespor’un genç güreşçileri, bireysel kategorilerde de dikkat çeken dereceler elde etti. U-11 kategorisinde 66 kg'da mücadele eden Ecem Kuruoğlu, Türkiye 3.'sü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Aynı kategoride 46 kg'da mücadele eden Ceylinsu Önder ise Türkiye 5.'ncisi oldu.

U-13 kategorisinde ise Yalova Belediyespor'un sporcuları üstün performans sergiledi. 62 kg'da yarışan Gizem Durgun, Türkiye 2.'si olarak gümüş madalya kazandı. 73 kg'da Benay Sevim Kaya Türkiye 3.'sü olurken, 66 kg'da mücadele eden Hayrünnisa Çamlı ise Türkiye 5.'ncisi oldu.

Kulüp yöneticileri, sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını belirtti.

Yalova Belediyespor U11 U13 Gures Sampiyona Siralama (1)

Yalova Belediyespor U11 U13 Gures Sampiyona Siralama (3)

Editör: Arda Yavuz