EĞİTİM

Yalova Belediyesi, Miniklere Oryantasyon Verecek!

Yalova Belediyesi, okul hayatına bu sene itibariyle başlayacak olan minik öğrencilerin uyum sorunu yaşamamaları için 27-28 Ağustos tarihleri arasında oryantasyon programı gerçekleştirecek.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın start almasına sayılı günler kalırken, öğrenciler ve aileleri, yeni dönem başlangıcın heyecanını yaşamaya başladı. 9 Eylül Pazartesi günü 81 ilde eş zamanlı olarak başlayacak Eğitim Öğretim Dönemi için 1. Sınıfa başlayacak öğrenciler için farklı bir uygulama gerçekleştiriliyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nca hayata geçirilen bu uygulama ile okula yeni başlayacak öğrenciler, resmi başlangıçtan hemen 1 hafta öncesinde okullarına giderek alışma sürecini atlatıyor. Bu oryantasyon süreci bu sene 2-6 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Yalova Belediyesi, okullarda başlayacak oryantasyon süreci öncesi kendi programını hayata geçiriyor. Belediye 27-28 Ağustos tarihleri arasında düzenleyeceği “Okula Hazırım” adlı oryantasyon programı ile eğitim hayatına yeni başlayacak minikleri bir araya getirecek. Belediye’nin Çocuk Tiyatrosu ve Kütüphanesi’nde saat 14:00 itibariyle başlayacak programın kontenjanlarının sınırlı sayıda olduğu öğrenildi.

Programımız hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isteyen veliler 0226 813 50 90 irtibat numarasına ulaşabilir.