Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü`nün desteklediği organizasyonda 50 ilden 800’ün üstünde sporcu madalya mücadelesi verdi.

Uluslararası 8. Uludağ Performans Tırmanış Yarışı’nda 36 sporcusuyla katılan YABİS gönülleri fetih etti. Kulüp antrenörü Metin Bektaş yönetiminde yoğun antrenman programıyla Bursa’daki yarışmaya hazırlanan sporcular emeklerinin karşılığını madalyalarla aldı. YABİS Başkanı Harun Ertuğrul, sporcularının göstermiş olduğu üstün gayret ve azmin kendilerine kürsü getirdiğini ifade ederken destek veren herkese teşekkür etti.

Yabis Yalova Bursa Uludag Bisiklet Spor (3)Kadınlar yol bisikleti yarışması 19-30 yaş kategorisinde Beyza Ersan üçüncü olurken, 50 yaş kategorisinde Osman Şirin dördüncülüğü kazandı. 60 yaş kategorisinde Nurettin Bademci, üçüncü, İbrahim Kesman dördüncü, Harun Ertuğrul beşincilik aldı.

Yabis Yalova Bursa Uludag Bisiklet Spor (2)Dağ bisikleti branşında rakipleriyle kıyasıya mücadele eden 40 yaş kategorisinde pedal basan Güngör Turan dördüncü olurken, 50 yaş kategorisinde Mustafa Yıldız ikinci, Aşkın Çiçek üçüncülüğü alıp madalyayı boynuna taktı.

UEFA C Lisans Güncelleme Antrenör Eğitim Programı Başladı UEFA C Lisans Güncelleme Antrenör Eğitim Programı Başladı

Yabis Yalova Bursa Uludag Bisiklet Spor (4)Aksaray’da yapılacak tırmanış yarışmasında da mücadele etmek istediklerini belirten YABİS Başkanı Harun Ertuğrul,” Kulübümüz bu sene de şampiyonluğun en güçlü adayı olma yolunda çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Aksaray’da ki tırmanış yarışmasına katılmayı planlıyoruz. Bizle destek olan ana sponsorumuz Burak Denizcilik ve Altınova Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. 1970’li yıllardan bu güne kadar bisiklet sporunda Yalova’yı eski günlerindeki gibi yeniden gündeme taşıyacağız ve gençleşen kadromuzla her sene YABİS’i şampiyon yapmanın gayreti içinde olacağız” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi