14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan ve son 22 yıldır Türkiye’yi tek başına iktidar olarak yöneten AK Parti’nin 23. Kuruluş yıldönümü kapsamında açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda 2018 yılından beri AK Parti’nin Yalova Milletvekili olan Meliha Akyol, yayınladığı açıklama ile 23. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

“Pek çok alanda tarihi başarılara imza attık”

Adalet ve Kalkınma Parti’sinin (AK Parti) kuruluşunun 23. yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Akyol, “14 Ağustos 2001 tarihinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan partimiz, “Her şey Türkiye için” diyerek çıktığı bu kutlu yolda, benimde kurucu Yalova İl Kadın Kolları Başkanlığı yapmış olduğum AK Parti teşkilatlarımız her geçen gün büyüyen bir aile olarak, milletimize hizmet etmeye devam etmektedir” dedi.  AK Parti’nin 23 yıllık yolculuğundan bahseden Akyol, “23 yıl önce, Türkiye’yi içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik krizlerden çıkarmak, milletimizin refahını artırmak ve ülkemizi dünyada saygın bir konuma getirmek amacıyla yola çıkan AK Parti, kurulduğu günden bu yana pek çok alanda tarihi başarılara imza atmıştır. 23 yıl boyunca elde ettiğimiz tüm bu başarıların arkasında, birlik ve beraberlik içinde çalışan, milletin iradesini her şeyin üstünde tutan, ilkeleri doğrultusunda hareket eden bir kadro bulunmaktadır. Bu doğrultuda, ülkemizin her alanda kalkınmasını sürdürecek, eğitimde, teknolojide, sanayide ve ekonomide dünya ile rekabet edebilen bir Türkiye’yi inşa etme yolunda kararlı adımlar atmaktayız” ifadelerini kullandı.

Becan; Yalovalılar Verdiği Vergilerin Karşılığını Alamıyor Becan; Yalovalılar Verdiği Vergilerin Karşılığını Alamıyor

“Halkımızın talepleri üzerine çalışmaya devam edeceğiz”

AK Parti sadece bugünü değil, yarınları da şekillendirecek, geleceğe yönelik güçlü adımlar atmayı sağlayacak bir vizyona sahip olduğunu vurgulayan Akyol, “Yalova’ya yapılan yatırımlar ve hayata geçirilen projelerle, şehrimiz her geçen gün daha da gelişmiş, kalkınmıştır. Yalova’nın eğitim, sağlık, ulaşım, sanayi ve turizm gibi birçok alanda elde ettiği kazanımlar, AK Parti’nin hizmet anlayışının bir yansımasıdır. Şehrimizin geleceği için atılan her adımda, Yalova halkının refahı ve mutluluğu için, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bu kutlu yolda emeği geçen, alın teri döken tüm dava arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarımıza ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu davada nefer olmayı bizlere nasip eden Rabbime şükürler olsun. Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, partimize nice başarılı yıllar diliyorum. Milletimiz için güzel yarınlara hep birlikte ulaşmak ümidiyle” diyerek açıklamasına son verdi.

Kaynak: Haber Merkezi