Kadıköy Belediye Meclisi Toplandı! Kadıköy Belediye Meclisi Toplandı!

Yalovalılar, Kurban Bayramı’nın 3. gününde korkutan bir gelişme ile karşılaşmıştı. Çiftlikköy’e bağlı Denizçalı Köyü’nde bulunan Yalova Yerel Yönetimler Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (YAKAB)’a ait depoda çıkan yangın üzerine ildeki tüm kurumlar seferber olmuş, yangın kısa sürede kontrol altına alınmıştı. 
Yangın bölgesinde çalışma gerçekleştiren İtfaiye erleri, tüm Yalovalılar tarafından büyük taktirle karşılandı ve bu kapsamda Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, yangın söndürme çalışmaları sırasında hummalı bir çalışma gerçekleştiren ildeki itfaiye ekiplerinin müdürlerini makamına kabul ederek teşekkürlerini iletti. 
“Sağduyulu olalım”
Ziyaretin Vali Dr. Kaya, “Yakın zamanda atlattığımız bir orman ve bir çöplük yangını var, çok şükür zayiatsız atlattık. Bu başarının ardında dikkat, gayret, güçlü bir işbirliği ve büyük bir fedakarlık var. 
Hiç olmamasını dilediğimiz bu yangın felaketlerinde başarılı çalışmalarının devamını diliyor ve tüm hemşerilerimizden bu sıcak yaz günlerinde yangına sebebiyet verecek davranışlar konusunda sağduyulu olmalarını istirham ediyorum." diyerek Yalovalılara çağrıda bulundu. 

Kaynak: Haber Merkezi