Mehmet Gürel’in projenin onaylanmasından sonra ilk bakıma alacağı yer olan, Yalova’nın sembolü Yürüyen Köşk bakım için neyi bekliyor, hangi onaylardan geçmesi gerekiyor, neden bu kadar uzun sürüyor sorusuyla vatandaşın fikirlerini kurcalıyor. Tahsin Becan Yürüyen Köşk’ün durumundan haberdar olduklarını ve önem verdiklerini ifade etti.

Yürüyen Köşk’ün durumu

Yalova'da Sinema Tarihi Yazılıyor İlk Belgesel Film Festivali Geliyor! Yalova'da Sinema Tarihi Yazılıyor İlk Belgesel Film Festivali Geliyor!

Becan "Şimdi şöyle daha dün Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ile beraberdim aynı durumu ona da sordum. Ama direkt belediye ben başlayayım onarayım diyemiyor. Turizm bakanlığına bağlı biliyorsunuz. İzin almadan çivi bile çakamıyorsunuz, onlar uğraşıyorlar projeleri de hazır. İnşallah o izinlerini alınca en yakın zamanda bence şu anda ilk yapması gereken projelerden biri Belediyenin ki masasının önündeki ilk proje bu. Ya önce orayı düzelteceğiz hatta orada bir program yapılacak, onarımı bittiği anda Yalova’nın tanıtımı için bir program yapılacak." dedi. 

Kurumlar izin konusunda neden bu kadar süreci uzatıyor, Yalova’nın sembolü Yürüyen Köşk neden çürümeye terkediliyor merak konusu.

Yalova Yuruyen Kosk Bakimsizlik Isleke Dis Cephe Catlak Bahce Duzenleme 1Yalova Yuruyen Kosk Bakimsizlik Isleke Dis Cephe Catlak Bahce Duzenleme 8Yalova Yuruyen Kosk Bakimsizlik Isleke Dis Cephe Catlak Bahce Duzenleme 4

Muhabir: Duygu Saral