Okul Müdürleri ve Öğretmenlerle Görüştü Okul Müdürleri ve Öğretmenlerle Görüştü

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın üyelerine büyük bir avantaj sunuyor. İmzalanan protokol gereği, oda üyelerinin çocukları Yalova Uğur Kurs'tan alacakları eğitim hizmetlerinde %25 oranında indirimden faydalanabilecek. Protokolün geçerlilik süresi bir yıl olarak belirlendi. Anlaşma, Yalova Uğur Kurs’un sahibi Vahit Arslan ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası yetkilileri tarafından imzalandı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri çocuklarının eğitim giderlerini daha ekonomik bir şekilde karşılayabilecek.

Yalova Ugur Kurs Oda Uye Egitim Indirim Protokol (1)Yalova Uğur Kurs sahibi Vahit Arslan, bu iş birliğinin her iki taraf için de büyük önem taşıdığını belirtti. Arslan, “Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile gerçekleştirdiğimiz bu protokol, hem esnafımızın hem de çocuklarının eğitimine katkı sağlamayı amaçlıyor. Eğitim her zaman önceliğimizdir ve bu tür desteklerin daha fazla yayılmasını umuyoruz” dedi.

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul ise, bu tür iş birliklerinin üyelerine sağladığı katkılardan memnun olduklarını ifade ederek, “Bu protokol sayesinde üyelerimizin çocukları kaliteli bir eğitim alırken, ekonomik olarak da rahatlayacaklar. Yalova Uğur Kurs ile yapılan bu anlaşmanın diğer kurumlara da örnek teşkil etmesini umuyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi