SPOR

U12 Liginin Lansmanı 23 Eylülde Düzenleniyor

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu hayata geçirdiği “Haydi Geleceğe” projesi kapsamında ki pilot lig U12 Liginin lansmanı 23 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 2023-2024 sezonunda 30 Eylül 2023 Cumartesi günü start alacak U12 Minikler Şenlik Ligi’ndeki takımları güzel bir etkinlik bekliyor. Proje kapsamında Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından U12’de mücadele eden 27 takıma turnuva ve eğitim desteği sağlanacak.
Bu kapsamda Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, İstanbul ziyareti kapsamında Fenerbahçe Futbol Akademi Koordinatörü Sedat Karabük ve Caner Kaya ile bir araya gelerek projeleri için fikir alışverişinde bulundu.
 “Çocuklarımız geleceğimizdir”
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul,” Yalova amatör futbolu alt yaş gruplarında U12 ile futbola 30 Eylül 2023 tarihinde merhaba diyecek. Gençlik ateşini yakamazsanız kulüplerin geleceğini yakarsınız felsefesiyle U12 Ligimizi Yalova ASKF olarak marka değeri yüksek bir yolculuğa çıkarmaya hazırız. Geleceğe gerçeklerin ve sportmenliğin penceresinden bakamazsak eski yanlışlar yenisini doğurur. Yalova Futbolunun gerçek değerini görmek istiyorsak hep birlikte dürüstçe alt yapılara imza atmalıyız. Yapılmayan veya yapılamayan transferler ihtiyaç halinde alt yapılardan çok özel oyuncular çıkartır gerçeğiyle Futbolun gerçek emekçileri Alt yapı ailesine sonsuz destek sözü ile yeni sezonda tüm kulüplerimize başarılar dileriz” diye konuştu.