Büyük bir heyecana sahne olan U20 Avrupa Şampiyonası’nda Termalliler büyük sevinç yaşadı. Kadın Güreş Milli Takımı ortaya koyduğu performans alkış aldı.

Şampiyonada ülkemizi temsil eden sporcular arasında Termal Belediyespor’dan 4 kadın güreşçi de yer aldı. Şampiyonaya çok iyi bir başlangıç yapan Termal Belediyespor güreşçisi Tuba Demir rakipleribi bir bir yenerek Avrupa Şampiyonluğuna ulaştı. Milli Takımdaki diğer bir Termal Belediyespor güreşçisi olan Sevim Akbaş ise Avrupa 3’ncüsü olarak Bronz madalya aldı.

Yalova Termal Belediyespor Gures Sampiyon Tuba Demir Sevim Akbas (2)Termal Belediyesporlu kadın güreşçileri ilk kutlayan isim Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar oldu. Acar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, “Sırbistan’da, 1-7 Temmuz 2024 tarihlerinde düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası’nda, kadınlar 55 kilogramda ilçemizi ve ülkemizi temsil eden Termal Belediye Spor Güreşçimiz Tuba Demir, finalde Bağımsız Sporcu Marta Hetmanava’yı 15-6 öndeyken tuşla yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Yine Sevim Akbaş da Avrupa 3’ncülüğünü elde ederek bizleri gururlandırdı. Bizlere bu mutluluğu yaşattığınız için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yalovaspor ve Yeşil Yalova FK’nın Maç Programları Açıklandı Yalovaspor ve Yeşil Yalova FK’nın Maç Programları Açıklandı

Kaynak: Haber Merkezi