Periler Sezona Kötü Başladı Periler Sezona Kötü Başladı

Bursa’da oynanan maçların ardından Trabzonspor şampiyon olurken, ABB Ego ikinci olup adlarını Türkiye Basketbol 2. Ligi(TB2L)’ne yükseldi. Bordo Mavili ekibi Yalova’dan gelen “ÜNİ GG Yalova” taraftar grubu da yalnız bırakmayarak tüm maçlarını takip edip destek verdi. Bordo Turkuazlı ekibimizin C Grubundaki rakipleri Tusaşspor final grubunu üçüncü sırada bitirdi.

Yalova Trabzonspor Abb Ego Turkiye Basketbol Ikinci Lig (1)Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 2023-2024 sezonu Final Grubu’nda Trabzonspor şampiyonluğa ulaştı. Bursa Tofaş Spor Salonu’nda oynanan müsabakaları Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF Yöneticileri takip etti. Final Grubu’nu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor’a şampiyonluk kupası ve madalyalarını TBF Yönetim Kurulu Üyesi Resul Kerse takdim etti.
Yalova Trabzonspor Abb Ego Turkiye Basketbol Ikinci Lig (4)Final Grubu’nun en değerli oyuncusu seçilen Trabzonspor oyuncusu Ali Yurtseven’e ödülünü TBF Erkek Ligleri Direktörü Gökhan Sunter verdi. 
Final Grubu ikincisi ABB Egospor ikincilik şildi ile madalyalarını TBF Erkek Ligleri Yönetmeni Oktay Yılmaz’dan, üçüncü sırada tamamlayan Tusaşspor’a ise üçüncülük şildini ve madalyalarını TBF Erkek Ligleri Yönetmeni Ozan Yıkılmaz ile TBF Bursa İl Temsilcisi Emre Solak sundu. Final Grubu müsabakaları sonucunda Trabzonspor ve ABB Egospor 2024-2025 sezonunda TB2L’de mücadele etmeye hak kazandı.

Yalova Trabzonspor Abb Ego Turkiye Basketbol Ikinci Lig (5)Yalova Trabzonspor Abb Ego Turkiye Basketbol Ikinci Lig (3)

Kaynak: Haber Merkezi