Yasin Palaz Yalovaspor’da! Yasin Palaz Yalovaspor’da!

Geçen sezon Yeşil Kırmızılı ekibimizle iç sahada 17 maçta 17 galibiyet alarak kırılması zor bir rekora imza atan Beşok aynı başarıyı Bordo Mavili ekipte yaşamak için parkeye çıkacak. Faruk Beşok daha önce Antalya Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş, Düzce, Afyon Belediyespor ve Yalovaspor Basketbol Kulübü’nde görev yaptı.

Trabzonspor Kulübünden,” Geçtiğimiz sezon Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) şampiyonu olarak Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükselen Trabzonspor Basketbol Takımımız, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) mücadele etmesi için davet almıştır. Başkanımız Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda, bu daveti kabul eden takımımız, yeni sezonda Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecektir.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne yükselme hedefi doğrultusunda hazırlıklarına başlayan takımımız, teknik ekibini de güçlendirmiştir. Başantrenörlük görevine, Türk basketbolunun deneyimli isimlerinden Faruk Beşok getirilirken, genel menajerlik pozisyonu için de Cömert Küce görev başına geçmiştir” açıklaması yapıldı.

Kaynak: Haber Merkezi