EĞİTİM

TEMA’dan Halil İbrahim Akmeşe’ye Ziyaret

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği İlçe ve Mahalle Sorumlularıyla beraber Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’yi ziyaret etti.

TEMA Vakfı İl Temsilcisi Arzu Demir, Merkez ilçe sorumlusu Saffet Yıldız, Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner ve Süleyman Bey Mahallesi sorumlusu Gökmen Kılıç İl Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’yi ziyaret etti.

Ziyarette, Tema Vakfı’nın okullarda yürüttüğü doğa eğitimi ve sürdürülebilirlik konularında iş birliği yapma amaçları ile projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

İl Temsilcisi Arzu Demir, Müdür Akmeşe’ye Tema Vakfı’nın 14-17 Ağustos tarihlerinde İstanbul Özyeğin Üniversitesinde gerçekleştirdiği Saha Koordinasyon Toplantısında eğitim dalında alınan ödüller hakkında bilgilendirilme yaparken Akmeşe’ye Tema Vakfı adına teşekkür belgesi ile Meşe Ağacı kitabını da hediye etti.

İl Müdürü Akmeşe, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TEMA Vakfının çalışmalarını desteklediklerini ifade etti ve nazik ziyaretleri için TEMA ekibine teşekkür etti.

Ekip daha sonra Şube Müdürü Mehmet Kalkan’ı da ziyaret ederek TEMA çalışmalarına verdiği destekten dolayı Kalkan’a teşekkür belgesi verdi.