Prof. Dr. Bahçekapılı, öğrencilere ders dışı vakitlerini değerlendirebilecekleri daha fazla sosyal alan sunduklarını belirtti. Kafe, spor sahaları ve dinlenme alanları gibi yeni imkanlar, öğrencilerin sosyalleşme ve kişisel gelişimlerini desteklemeyi hedefliyor. Ayrıca bu yatırımların, üniversite bütçesine herhangi bir mali yük getirmeden, sıfır maliyetle gerçekleştirildiği vurgulandı.

Yalova Universite Kampus Sosyal Alan (5)“Üniversite yönetimi olarak sadece akademik başarıya değil, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem verdik” diyen Bahçekapılı, üniversitenin öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun, modern bir kampüs ortamı sunmaya devam edeceğini belirtti. Rektör Bahçekapılı,  “Tüm sosyal donatılar ve çevre düzenlemeleriyle yeni döneme hazır girdik. Yalova Üniversitesi olarak, öğrencilerimizin kampüs yaşamını keyifli hale getirecek projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yalova Üniversitesi Halk Dansları Kulübü Almanya’da “Summerfest” Festivali’nde Yalova Üniversitesi Halk Dansları Kulübü Almanya’da “Summerfest” Festivali’nde

Yalova Universite Kampus Sosyal Alan (3)Yalova Universite Kampus Sosyal Alan (1)Yalova Universite Kampus Sosyal Alan (2)

Kaynak: Haber Merkezi