Lacivert Beyazlılar son iki sezonda formasını başarıyla taşıyan Emre Yağız’la anlaşma sağladı. Teknik ekibini Serkan Özdemir, Yaşar Erdinç, Muzaffer Arslan Gürses ve Orhan Bayraktar’dan oluşturan Lacivert Beyazlı ekip geçtiğimiz günlerde başarılı kaptanı Murat Güneş’le anlaşma sağlamıştı.

Yasin Palaz Yalovaspor’da! Yasin Palaz Yalovaspor’da!

Hedefini önce Süper Amatör Kümede şampiyonluk ardından Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Negmar Tavşanlı Belediyespor transferlerini bir bir duyurmaya devam ediyor. geçtiğimiz günlerde 30 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Murat Güneş’le anlaşma sağlayan Lacivert Beyazlılar başarılı beki Emre Yağız’ı da kadroda tuttu.

Yalova Tavsanli Ic Trabsfer (2)Negmar Tavşanlı Belediyespor iç transferdeki anlaşmasını,” Tartışmasız mevkisinin en iyisi, namı diğer Raket. Emre Yağız takımımızla yeni sezonda da beraber” paylaşımıyla duyurdu.

1999 doğumlu savunma oyuncusu futbola 2010 yılında Belediye Derincespor’da başladı. Sonrasında Derincespor A.Ş. ve Derince Sırrıpaşa Futbol Kulüplerinde top koşturdu. Derince Birlikspor, Başiskele Doğantepespor’da oynayan başarılı oyuncu 2021 yılında Kelkit Hürriyet Spor Kulübü’nde profesyonelliğe adım attı. 2022 yılında ise Negmar Tavşanlı Belediyespor ile amatöre dönüş yaparken 2 sezondur Yalova ekibinin formasını giyiyor. Emre’nin TFF 3. Liginde 4, Bölgesel Amatör Ligi’nde ise 9 maçı bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi