Son üç sezonki performansıyla dikkat çeken Bölgesel Amatör Ligi(BAL) için yanıp tutuşan Negmar Tavşanlı Belediyesportransfere kaptanı Murat Şimşek’le anlaşarak başlamıştı. Lacivert Beyazlılar sonrasında takıma her zaman enerji veren bek oyuncusu Emre Yağız, başarılı file bekçisi Serdar Bozat, defans oyuncusu Sinan Özkan’la devam etmişti. Gözünü şampiyonluğa diken Tavşanlı orta saha oyuncuları Bilal Akbay ve Hakan Bulduk’u kadroda tuttu.
Yalova Negmar Tavsanli Super Amator Kume Ic Transfer (4)Kulüp anlaşmaların ardından sosyal medya hesapları üzerinden Bilal Akbay için,” Kara Bela bu sene de bizimle birlikte! “O sene bu sene, yolun sonu BAL ligi olacak. Diyor”, Hakan Bulduk için ise,” Adamın hası, öz evlat “Bu sene hayallerimizi gerçekleştireceğiz.” diyor. Hedef BAL ligi Allah’ın izniyle” paylaşımlarını yaptı. 
Yalova Negmar Tavsanli Super Amator Kume Ic Transfer (2)“Sezon Açılışı Bugün”
Öte yandan Negmar Tavşanlı Belediyespor sezon açılışını ise bugün gerçekleştirecek. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen Lacivert Beyazlı ekibin teknik ekibinde Serkan Özdemir, Yaşar Erdinç, Muzaffer Arslan Gürses ve Orhan Bayraktar’ın görev yapacak. İç transferde fire vermeyen Tavşanlı dış transferde ise sır gibi sakladığı birçok önemli ismi de kadrosuna kattı. Ekim ayında başlaması planlanan Süper Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi verecek olan Lacivert Beyazlılar 19 Ağustos Pazartesi günü topbaşı yapacak.

Eski Yalovasporlular İlab’da Buluştu Eski Yalovasporlular İlab’da Buluştu

Kaynak: Haber Merkezi