SPOR

Soğucak ve Kaytazdere Zirvede

2024-2025 futbol sezonu kapsamında 1. Amatör Küme A ve B Gruplarında ikinci hafta maçları tamamlandı. A Grubunda Soğucak, B Grubunda ise Kaytazdere Belediyespor 6’şar puanla zirvede yer alıyor.

Gruplarında ilk iki sırayı alacak takımların Süper Amatör Kümeye yükseleceği ligde gözler üçüncü haftaya çevrildi.

1.Amatör Küme A Grubunda ikinci haftanın açılış maçında Anadoluspor ile Acarspor kozlarını paylaştı. Amatör Saha-1’de oynanan maçı ev sahibi ekip 2-1 kazanmayı başardı. Sarı Siyahlılar puanını 6’ya çıkartırken, Sarı Lacivertliler 1 puanda kaldı. Yine aynı sahada oynanan mücadelede Demirspor’un konuğu olan Soğucakspor rakibini Oğuzhan Sevim’in golüyle 1-0 devirdi. Müjdat Sarıkaya’nın ekibi 6 puana ulaşıp averajla zirveye kuruldu. Geçen haftayı bay geçen Demirspor ise puanla tanışamadı. A grubunun kapanış maçında Coşkunspor’a konuk olan Doğuşspor rakibini adeta bozguna uğratıp sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. Siyah Beyazlılar ilk puanlarıyla tanışırken, Bordo Mavililer ise bu haftayı da puansız noktaladı. 1973 Tokmakspor ise haftayı bay geçti.

1.Amatör Küme B Grubunda ikinci haftanın açılışını Termal Belediyespor ile Yenimahallespor derbi mücadelesinde yaptı. Rakibini 4-2 yenen ev sahibi ekip ilk puanlarıyla tanışma fırsatı buldu. Konuk ekip ise üç puanda kaldı.

Amatör Saha-1’de oynanan Yalova Üniversitesi-Samanlıspor maçı nefes keserken takımlar sahadan 3-3’lik eşitlikle ayrıldı. Her iki ekipte ilk puanını hanelerine yazdırdı. Tavşanlı sahasında Doğanspor’u ağırlayan Kaytazdere Belediyespor rakibini 5-2 mağlup etmeyi başardı. Rakiplerine gözdağı veren Yeşil Siyahlılar 6 puana yükselirken, Sarı Kırmızılı konuk ekip 3 puanda kaldı.