18-20 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenen 29 Ekim KupaBoks Turnuvası’nda 12 ilden 80 sporcu ter döktü. Yüksel Turhan antrenörlüğünde ringe çıkan Efe Boks Kulübü’nün sporcuları ringde rüzgar gibi esti. Yalovalı sporcular birçok kategoride madalya kazanırken performansları organizatörler tarafından alkış aldı. 

Efe Boks adına ringe çıkan Uras Mert Orhan, 80 kiloda şampiyonluk sevinci yaşadı. Mümin Serhadi, 57 kiloda şampiyon oldu. Hamdi Alfat da 67 kiloda ikincilik kürsüsüne çıktı. 63 kiloda ringe çıkan Yusuf Sincar, üçüncülük elde ederek bronz madalya kazandı.

Yalova Boks Kupa Turnuva (4)Yalova Efe Boks Kulübü sporcuları, Bilecik’te kazandıkları madalyalarını ise kendilerine sponsor olan STA 1071 Özel Güvenlik firmanın kurucusu ve sahibi Tarkan Dede’ye hediye ettiler.

Yalova Efe Boks Kulübü antrenörü Yüksel Turhan, “Bilecik’teki turnuvada ilimizi temsil ederek başarılı sonuçlar alıp madalya kazanan sporcularımızı tebrik ediyorum. Yalova Efe Boks Kulübü olarak her daim sporun ve sporcunun yanındayız. Ayrıca STA 1071 Özel Güvenlik firmasının kurucusu ve sahibi Tarkan Dede’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Amatör Transfer Dönemi Bugün Bitiyor Amatör Transfer Dönemi Bugün Bitiyor

Yalova Boks Kupa Turnuva (1)Yalova Boks Kupa Turnuva (2)

Kaynak: Haber Merkezi