Yalova’nın Şampiyon Pedalları Yenice’de Zirvede Yalova’nın Şampiyon Pedalları Yenice’de Zirvede

Mariner Mühendislik İlk Galibiyetini Aldı

A Grubu'nda Mariner Mühendislik, UEDAŞ ile karşı karşıya geldi. Turnuvanın en çok şampiyonluk yaşayan takımı olan Mariner Mühendislik, UEDAŞ'ı 7-3 gibi net bir skorla mağlup ederek 3 puanla tanıştı. Maçın ilk yarısında hızlı bir performans sergileyen Mariner, 4 dakika içinde bulduğu 4 golle devreyi önde kapattı. İkinci yarıda skor 4-3’e kadar gelse de Mariner Mühendislik, oyunu lehine çevirerek galibiyete uzandı. UEDAŞ ise bu mağlubiyetle 3 puanda kaldı.

Yalova Sirketler Kupa Heyecan Mac (4)Paksuntaş Makine Yükselişini Sürdürdü

B Grubu'nda Paksuntaş Makine, Gemak karşısında sahaya çıktı. İlk haftayı 9-5’lik Yeşil Körfez Su Birliği galibiyetiyle kapatan Paksuntaş, bu maçta da başarılı bir performans sergiledi. 4-2’lik sonuçla galibiyet serisine devam eden Paksuntaş, puanını 6’ya yükselterek çeyrek final için büyük avantaj yakaladı. Turnuvanın son şampiyonu Yalova Ro-Ro Port ile berabere kalan Gemak ise ikinci haftayı sadece 1 puanla tamamladı.

Yalova Sirketler Kupa Heyecan Mac (1)İkinci Hafta Bugün Sona Eriyor

Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde ikinci hafta, bu akşam oynanacak Aktif Hastanesi-Yeşil Körfez Su Birliği maçıyla sona erecek. Kaptan Halı Saha Tesisleri'nde saat 20.00’de başlayacak olan bu karşılaşma, B Grubu'ndaki dengeleri belirleyecek. Öte yandan, Beşiktaş Tersanesi ile Yaşa Gemi arasında saat 19.00’da oynanması gereken maç ileri bir tarihe ertelendi.

Yalova Sirketler Kupa Heyecan Mac (1)Yalova Sirketler Kupa Heyecan Mac (2)

Kaynak: Haber Merkezi