Ertan Attı Anadolu Şahlandı (0-1) Ertan Attı Anadolu Şahlandı (0-1)

Rakiplerini deviren iki şampiyonluk kupası bulunan Mariner Mühendislik ile bu turnuvanın sürpriz takımı Paksuntaş Makine 11 Ekim Cuma günü saatler 20:00’da şampiyonluk mücadelesi verecek.

“Önce Paksuntaş, ardından Mariner bileti kaptı”

Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde grup süreci ve çeyrek final maçlarının ardından gözler yarı finallere çevrilmişti. Kaptan Halı Saha tesislerinde oynanan ve Kent77’den canlı yayınlanan karşılaşmalar futbolseverlerin odak noktası olmaya devam ediyor.

Yalova Sirketler Kupa Yaz Lig Final (4)Yarı finalin ilk maçında ise Paksuntaş Makine ile Yaşa Gemi kozlarını paylaştı. Batuhan Akkuş’un yönettiği karşılaşmada devre arasında Paksuntaş Soner Cebir ve Hasan İbiş’in kendi kalesine attığı golle 2-1 üstün gitti. Yaşa Gemi’nin ise ilk yarıda ki tek golü Ali Vatansever kaydetti. İkinci yarısı nefes kesen mücadelede Yunus Yaşa attığı golle skoru 2-2’de dengeledi. Ancak bitimine saniyeler kala Paksuntaş Makine Ramazan Bartan’ın harika golüyle rakibini 3-2 devirip finale yükseldi.

Yarı finalin ikinci maçında ise müzesinde 2 şampiyonluk kupası barındıran Mariner Mühendislik ile Yalova Belediyesi Personel A.Ş. karşı karşıya geldi. Muhammed Burak Tufan’ın düdük çaldığı mücadelenin ilk yarısını Mariner takımı Soner Ayçiçek’in golüyle 1-0 üstün kapattı. İkinci yarıda açılan Mavi Beyazlılar Ahmet Seyfi Yüksel(2) ve Enes Dışpınar’ın ayağından bulduğu golle rakibini 4-1 devirirken finale çıktı. Yalova Belediyesi Personel A.Ş.’nin tek golünü Ufuk Demir kaydetti.

Yalova Sirketler Kupa Yaz Lig Final (3)

Kaynak: Haber Merkezi