Türk futbolunun önemli isimlerinden, Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve ünlü spor yorumcusu Sinan Engin, Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında spor, kent yönetimi ve sosyal projeler üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirildi.

Ziyaretle ilgili konuşan Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin, “Kardeşim Sinan Engin’i burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duydum. Spor alanındaki tecrübelerini ve birikimlerini bizimle paylaşması, Kent Konseyi’ne önemli katkılar sağlayacaktır. Kendisinin konseyimize olan ilgisi ve ziyareti için teşekkür ederiz. Bundan sonraki süreçte de spor ve kent meseleleri üzerine güçlü bir diyalog sürdüreceğiz” dedi.

Yalova Kent Konseyi Baskan Eski Efsane Futbolcu Yorumcu Sinan Engin Ziyaret Aksam Yemegi (1)Ziyaret Sonrası Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldiler

Esnaf Odası ile Vizyon Optik Arasında %25 İndirim Anlaşması Esnaf Odası ile Vizyon Optik Arasında %25 İndirim Anlaşması

Ziyaretin ardından Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin, Sinan Engin, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) heyeti ve iş insanları ile bir akşam yemeğinde buluştu.

Yemekte, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sercan Şık, Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Yazıcı, Meclis Üyesi Köksal Ketenci, Genel Sekreter Taner Eriş, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul, Beyttürk Yapı Anonim Şirketi yetkilisi Engin Barman, Rota Grup Gıda İnşaat Petrol Ürünleri Ltd. Şti. yetkilisi Mustafa Sezer, Güleç Zahirecilik Hayvancılık Gıda Ltd. Şti. yetkilisi Halit Güleç ve Metropol Turizm İnşaat Ltd. Şti. yetkilisi Özgür Özevin de yer aldı.

Yemekte, Yalova’nın sosyal gelişimi ve toplumsal dayanışmayı artıracak projeler üzerinde duruldu. Kentin sosyal hizmet altyapısının güçlendirilmesi, eğitim ve destek programlarının genişletilmesi gibi konularda fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca, sivil toplumun güçlendirilmesi ve kentteki sosyal projelerin sürdürülebilirliğine yönelik öneriler ele alındı.

Yalova Kent Konseyi Baskan Eski Efsane Futbolcu Yorumcu Sinan Engin Ziyaret Aksam Yemegi (1)Sinan Engin Kimdir?

Sinan Engin, 1964 tarihinde Trabzon’da doğmuş olup, 1974 yılında Beşiktaş altyapısında başladığı futbol kariyerinde 1981 yılında A takıma yükselmiştir. 1989 yılına kadar Beşiktaş forması giyen Engin, daha sonra Süper Lig’de Adana Demirspor, MKE Ankaragücü ve Sarıyer kulüplerinde forma giymiştir. Futbol kariyerini noktaladıktan sonra spor yorumculuğuna adım atan Engin, halen bir televizyon kanalında yorumculuk yapmaktadır.

Sinan Engin, Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’in kardeşi olup, her iki isim de kendi alanlarında başarılı çalışmalarıyla tanınmaktadır.

Bu anlamlı ziyaret, Yalova’da spor ve kent yönetimi alanındaki iş birliklerinin gelişmesine katkı sağlayacak nitelikte oldu.

Yalova Kent Konseyi Baskan Eski Efsane Futbolcu Yorumcu Sinan Engin Ziyaret Aksam Yemegi (8)Yalova Kent Konseyi Baskan Eski Efsane Futbolcu Yorumcu Sinan Engin Ziyaret Aksam Yemegi (7)Yalova Kent Konseyi Baskan Eski Efsane Futbolcu Yorumcu Sinan Engin Ziyaret Aksam Yemegi (6)Yalova Kent Konseyi Baskan Eski Efsane Futbolcu Yorumcu Sinan Engin Ziyaret Aksam Yemegi (5)Yalova Kent Konseyi Baskan Eski Efsane Futbolcu Yorumcu Sinan Engin Ziyaret Aksam Yemegi (4)

Kaynak: Haber Merkezi