Yalova Üniversitesi Güreşçileri Dünya Şampiyonası'ndan Madalyayla Döndü Yalova Üniversitesi Güreşçileri Dünya Şampiyonası'ndan Madalyayla Döndü

Sırbistan’ın Novi Sad şehrinde başlayan dev organizasyonda Türkiye rüzgar gibi eserken sıra minderin sultanlarına geldi. Şevval Çayır, Tuba Demir, Sevim Akbaş ve Dilan Tan, Türk Bayrağını gururla dalgalandırmak hem ülkemiz hem de Termal için mücadele edecek.

Spora önemli yatırımlar yapan Termal Belediyespor özellikle kadın güreşinde ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarılarla dikkat çekerken, Milli takımlara kazandırdığı sporcularla ülkemizin en önemli kulüpleri arasında yer almayı başardı.

U20 Kadın Milli takımına başarılar dileyen Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar,” Kadın güreşçilerimiz uluslararası alanda büyük başarılar elde ettiler ve bu başarılara yenilerini eklemek için çok çalışıyorlar. Sporcularımıza ve Milli takımımıza başarılar diliyorum. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek şampiyonadan madalyalarla dönmelerini umut ediyorum” diye konuştu.

Yalova Termal Belediyespor Kadin Avrupa Sampiyona Hazirlik Gures (9)Yalova Termal Belediyespor Kadin Avrupa Sampiyona Hazirlik Gures (7)Yalova Termal Belediyespor Kadin Avrupa Sampiyona Hazirlik Gures (6)Yalova Termal Belediyespor Kadin Avrupa Sampiyona Hazirlik Gures (5)

Kaynak: Haber Merkezi