Ankara Üniversitesi’nin Didim Öğrenci Rehabilitasyon Spor Eğitim Merkezleri’nde nefes kesen mücadelelerin ardından Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü’nden Semihcan Eşsiz ve Deniz Toprak Aslan otizm dalında Türkiye şampiyonluğunu kazandı.  24-26 Eylül 2024 tarihleri arasında antrenör Anıl Bıyıkoğlu yönetiminde ter döken Yalovalı sporcular önemli rakiplerini geride bırakıp Yalova’ya birincilik kupasıyla döndü.

Ringde Yeni Yıldızlar: Yalovalı Sporcular İlk Profesyonel Maçlarına Çıkıyor Ringde Yeni Yıldızlar: Yalovalı Sporcular İlk Profesyonel Maçlarına Çıkıyor

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından Aydın’ın Didim ilçesinde gerçekleştirilen Bocce Kupa Müsabakaları başladı. Bu yılki mücadeleler, Ankara Üniversitesi’nin Didim Öğrenci Rehabilitasyon Spor Eğitim Merkezleri’nde yapılıyor. Müsabakalara, Türkiye’nin dört bir yanından 81 ilden down, otizm ve zihinsel engeli olan toplamda 250 sporcu katıldı. Yalovalı sporcular Semihcan Eşsiz ve Deniz Toprak Aslan otizm dalında Türkiye şampiyonluğunu kazandı.

TÖSSFED Asbaşkanı Ensar Kurt, “Burada birçok özel sporcumuz, spora olan tutkularını sergiledi. Hepsini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yalova Semihcan Deniz Turkiye Birinci (2)Yalova Semihcan Deniz Turkiye Birinci (3)

Kaynak: Haber Merkezi