Yalova Belediyesi, asfalt çalışmaları tamamlanan bölgelerde yol çizgisi çalışmalarına başladı. Trafik ve yaya güvenliğine yönelik rutin çalışmalarını sürdüren Yalova Belediyesi ekipleri, asfaltlama çalışmaları tamamlanan Şehit Yaşar Kuş Caddesi’nde yol çizgilerini çekmeye başladı.

Yalova Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor Yalova Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Yalova Belediye Sehit Yasar Kus Cadde Asfaltlama Serit Cizgi Boyama (2)Kentin dört bir yanında güvenlik önlemlerini alarak kavşaklar ve çevreleri, yaya geçitleri ve yol çizgilerini yenileyen ekipler, yolların görünümünü de daha estetik hala getiriyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren ekipler, Şehit Yaşar Kuş Caddesi’nde ki SGK Binası önünden başlayarak caddenin iç bölümlerine kadar çalışmanın devam edeceğini belirttiler.

Yalova Belediye Sehit Yasar Kus Cadde Asfaltlama Serit Cizgi Boyama (3)Yol güvenliği ve konforu için düzenlenen çalışmalar sonrasında trafik akışı daha sağlıklı olarak gerçekleştirilecek. Ekipler çalışmalarda çevre kirliliği riski taşımayan termoplastik boya kullanıyor. Özellikle akşam karanlığında sürücülere büyük kolaylık sağlayan çalışmalar tamamlandığında bu güzergâh üzerindeki gece sürüş güvenliği de sağlanmış olacak.

Yalova Belediye Sehit Yasar Kus Cadde Asfaltlama Serit Cizgi Boyama (5)Yalova Belediye Sehit Yasar Kus Cadde Asfaltlama Serit Cizgi Boyama (4)

Kaynak: Haber Bülten