Winner Sport’un organize ettiği Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde şampiyon belli oldu. Bir buçuk aylık zorlu maratonun sonunda finalde bu turnuvanın sürpriz ekibi Paksuntaş Makine ile karşılaşan Mariner Mühendislik rakibini 3-1 devirip şampiyonluğunu ilan etti. Müzesinde iki şampiyonluk, birer tane de ikincilik ve üçüncülük kupası barındıran Mavi Turkuazlı ekip Kaptan Halı Saha Tesislerinde üçüncü şampiyonluk kupasını kaldırmanın sevincini yaşadı. Organizasyonda Paksuntaş Makine ikinci olurken, üçüncülüğü de Yaşa Gemi kazandı. 


Yalova Sirketler Kupa Winner Sports Yaz Ligi Sampiyon Mariner Muhendislik (4)

“Muhteşem final”

Kent77 ekranlarından canlı olarak yayınlanan final müsabakasında ilimizin başarılı hakemlerinden Abdullah Çalar düdük çaldı. Finale kalan Paksuntaş Makine ve Mariner Mühendislik çalışanları Kaptan Halı Saha Tesislerinde oynanan maça büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmada gol perdesini Paksuntaş adına Mesut Deve araladı. Kırmızı Beyazlılar bu golle ilk yarıyı 1-0 üstün kapattı.

Soğucak Farkını İlk Haftadan Gösterdi (6-0) Soğucak Farkını İlk Haftadan Gösterdi (6-0)

Futbol şöleninin gedikli takımlarından Mariner Mühendislik ikinci yarının başında günün yıldızı Enes Dışpınar’ın golüyle 1-1 eşitliği yakaladı. Mücadelenin sonlarına doğru Paksuntaş’ta Ramazan Bartan rakibi Gökhan Şahin’le yaptığı sportmenlik dışı hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Eksilen rakibi karşısında baskısını arttıran Mariner’de Ahmet Seyfi Yüksel rakip defans ve kalecisinin yaptığı hatayı iyi değerlendirip takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golle şahlanan Tayfun Kaya ve arkadaşları maçın bitimine saniyeler kala Enes Dışpınar’ın golüyle 3-1 öne geçip şampiyonluğunu ilan etti.


Yalova Sirketler Kupa Winner Sports Yaz Ligi Sampiyon Mariner Muhendislik (2)

“Kupayı Fazlaca’nın elinden aldılar”

Şirketler Kupası Yaz Ligi final maçının ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Şampiyonluğa uzanan Mariner Mühendislik kupasını Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’nın elinden aldı. Bu turnuvanın sürpriz ekibi Paksuntaş Makine ise ikincilik kupasını Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Bayar takdim edildi. Üçüncü olan Yaşa Gemi ise kupasını iş insanı Alpaslan Çetin verdi. 

Turnuvada en iyi kaleci ödülünü Yalova Belediyesi Personel A.Ş. Ramazan Mert Yılmaz alırken, en golcü oyuncu ödülünü Enes Dışpınar ile Yalçın Ayçiçek paylaştı. Şirketler Kupası Yaz Ligi turnuvasının en değerli oyuncusu ise Mesut Deve seçildi.

“Süper Kupa Kimin Olacak”

Winner Sport tarafından bu sezon ilk kez uygulanacak “Süper Kupa” maçı bugün oynanacak. Kış liginin şampiyonu Yalova Ro-Ro Port ile son şampiyon Mariner Mühendislik en büyük kupa için ter dökecek. Kaptan Halı Saha Tesislerinin ev sahipliği yapacağı maç 19:00’da başlayacak ve Kent77 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Yalova Sirketler Kupa Winner Sports Yaz Ligi Sampiyon Mariner Muhendislik (9)

Yalova Sirketler Kupa Winner Sports Yaz Ligi Sampiyon Mariner Muhendislik (7)

Yalova Sirketler Kupa Winner Sports Yaz Ligi Sampiyon Mariner Muhendislik (8)

Yalova Sirketler Kupa Winner Sports Yaz Ligi Sampiyon Mariner Muhendislik (6)

Yalova Sirketler Kupa Winner Sports Yaz Ligi Sampiyon Mariner Muhendislik (5)

Yalova Sirketler Kupa Winner Sports Yaz Ligi Sampiyon Mariner Muhendislik (3)

Kaynak: Haber Merkezi