25 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında organize edilen şampiyonada 62 ilden 444 Erkek ve 246 Kadın sporcunun katıldığı Şampiyonada erkeklerde 16, kadınlarda 13 sıklette madalya dağıtılırken Yalova’yı başarıyla temsil edip Türkiye ikincisi olan Yalova Efe Boks Kulübü’nden Abbas Hasan Resen, Türkiye üçüncülüğünü kazanan Yalova Wushu Kung-Fu Spor Kulübü’nden Yusuf Aydın ve Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü’nden Ravzanur Doyuran, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ziyaret edip başarılarını anlattı.
Sporculara antrenörleri de eşlik ederken, Müdür Kılıç, sporun ve sporcunun her zaman yanında olup destekçisi olacaklarına vurgu yaparken başarılarından ötürü Abbas Hasan Resen, Yusuf Aydın ve Ravzanur Doyuran’ı kutladı.
Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanlarından Filiz Oral ve Vahdettin Gökçe, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İzmir Boks İl Temsilcisi Oktay Çiçek’in takip ettiği organizasyonda sporcularımız madalyalarını bu isimlerin elinden almıştı.

Yeşil Yalova FK Bolu’da Kamp Yapacak Yeşil Yalova FK Bolu’da Kamp Yapacak

Yalova Genclik Spor Mudur Minik Kadin Erkek Ferdi Boks Ziyaret (3)Yalova Genclik Spor Mudur Minik Kadin Erkek Ferdi Boks Ziyaret (2)

Kaynak: Haber Merkezi