Termal Belediyesi’nden Geri Dönüşüm Kampanyası Termal Belediyesi’nden Geri Dönüşüm Kampanyası

Yalova’nın Çınarcık ile birlikte önde gelen Turizm alanlarının başında gelen Termal’deki kaplıcalar misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Geçen yıllar içinde kurulan tesislerin ardından ilimizde  ve bölgemizdeki insanların uğrak yeri olan Termal için Yalova İl Sağlık Müdürlüğü tarafından önemli bir duyuru yapılmıştı. Konuya ilişkin resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, “Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığımız tarafından işletilen " Suları En Şifalı Kaplıca" unvanı ile ülkemizdeki tek altın madalya sahibi, doğa harikası arboretum bahçesi, tarihi hamam ve banyolarıyla Yalova Termal sizleri bekliyor” diyerek sağlık çalışanlarına çağrı yaptı.

Sağlık Bakanlığı Tesislerinde Ne Var?

Termal’deki Sağlık Bakanlığı’na ait tesislerde “Termal Otel, Çınar Otel ve Apart Daireler” olmak üzere 3 konaklama tesisi bulunurken, “Açık Havuz, Kurşunlu Hamamı, Sultan Banyo, Valide Hamamı ve Sıra Banyolar olmak üzere 5 hamam bulunuyor.

Sağlık Personeli ve Yakınlarına İndirim Ne Kadar?

Sağlık Bakanlığı’na bağlı 3 konaklama tesisini ve 5 Hamam’ı kullanmak isteyen sağlık çalışanları ve beraberindeki yakınlarına indirim fırsatları sunuluyor. Buna göre hafta içi olmak üzere; Konaklama ve yemek ücretlerine %50 indirim, Banyo ücretlerine %60 indirim sağlanırken, 0-12 yaş arasındaki çocuklar bu imkanları ücretsiz olarak kullanabilecek.

Yalova Termal Kaplica Tesis Hamam Konaklama Indirim Saglik Calisan Yakin Firsat (1)Yalova Termal Kaplica Tesis Hamam Konaklama Indirim Saglik Calisan Yakin Firsat (2)

Kaynak: Haber Merkezi