İzmir’in ev sahipliği yaptığı geleceğin yıldızlarının ringe çıktığı şampiyona sonrasında Yalovaboksörlere etkinlik düzenledi. Başarılı boksörlerimiz antrenörleriyle birlikte Köfteci Yusuf’un sponsorluğunda bir araya geldi.

Köfteci Yusuf Yalova Şubesi Müdür Yardımcısı İman Elmas’ın ağırladığı yemekte buluşan başarılı boksörler, kendilerine yapılan jestten dolayı Köfteci Yusuf’a teşekkür ettiler.

Yalova Efe Boks Kulübü Antrenörü Yüksel Turhan, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörleri Fatih Gökkaya ile Yusuf Tunç’ta özel etkinlikte yerini aldı. Üst Minik Kadın ve Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda sporcularımız biri gümüş ve ikisi bronz olmak üzere toplam 3 madalya kazanmıştı.

UEFA C Lisans Güncelleme Antrenör Eğitim Programı Başladı UEFA C Lisans Güncelleme Antrenör Eğitim Programı Başladı

Köfteci Yusuf’un özel etkinliğinden ötürü teşekkür eden sporcu ve antrenörler, “İzmir’de Yalova’mızı en iyi şekilde temsil ettik. Başarımızda katkısı olan herkese şükranlarımızı sunarız. Turnuvanın ardından bizleri yemekte ağırlayan Köfteci Yusuf’a ve işletmenin Yalova şubesi müdür yardımcısı İman Elmas’ın kendilerine teşekkür ederiz” diye konuştular.

Kaynak: Haber Merkezi