SPOR

Ringde Yeni Yıldızlar: Yalovalı Sporcular İlk Profesyonel Maçlarına Çıkıyor

Yalovalı milli sporcular, Alkayış Management bünyesinde Maxwell Resort Hotel'de düzenlenecek olan Ömer Allar Gecesi öncesinde, 18-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yetenek taramasında ringe çıkacak.

Sporcular Profesyonel Kariyerlerine İlk Adımlarını Yalova’da atacak

Daha önce birçok farklı platformda ringe çıkıp ulusal ve uluslararası arenada mücadele ederek önemli başarılar elde eden Yalovalı sporcular, Alkayış Management bünyesinde Maxwell Resort Hotel'de düzenlenecek olan yetenek taraması ile ilk kez profesyonel kariyerlerine adım atacak.

Yetenek taramasında ringe çıkacak Egemen Doğan’ın iki Türkiye Wushu şampiyonluğu, Türkiye Kick Boks ikinciliği ve Open Dünya Kick Boks Kupası’nda üçüncülüğü bulunuyor. Ringe çıkacak bir diğer sporcu Çınar Adalı’nın Türkiye Kick Boks üçüncülüğü, Zeynep İnce’nin ise Türkiye Wushu ikinciliği ve Kick Boksta Türkiye üçüncülüğü mevcut.

Sporcular Hazırlıklarını Sürdürüyor

Yetenek taramasında ringe çıkacak sporcular, hazırlıklarını Ömer Allar Fight Akademi Spor Salonu’nda gerçekleştirdikleri antrenmanlarla devam ettiriyor.

Hazırlık sürecini değerlendiren Zeynep İnce, “Ömer Allar hocamızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yetenek taraması için ringe çıkacağız ve ilk profesyonel maçımıza katılacağız. İnşallah bu maçtan güzel bir sonuç elde ederiz. Bu, kariyerimiz açısından önemli bir adım olacak ve bize büyük bir deneyim kazandıracak. Hayallerimize bir adım daha yaklaşmak için sabırsızlanıyoruz!” ifadelerini kullandı.

Ömer Allar Gala Gecesinde Ringe Çıkacak

Alkayış Management bünyesinde Maxwell Resort Hotel'de düzenlenecek olan Ömer Allar Gecesi’nde milli sporcu Ömer Allar, Abu Muhammed karşısında kemer maçına çıkacak.

Allar, ringe çıkacak tüm Yalovalı sporcular için Yalova halkından destek beklediğini ifade etti. Allar, yaptığı açıklamada, “Hazırlık sürecimiz devam ediyor. 18-20 Ekim tarihlerinde Maxwell Resort Hotel'de düzenlenecek olan gala gecesi öncesinde, 18-19 Ekim tarihlerinde yetenek taraması gerçekleştirilecek. Bu taramada Yalovalı milli sporcularımız, Alkayış Yetenek Taraması için sahne alacak. Üç milli sporcumuz şu anda burada ve birlikte antrenman yapıyoruz. Alkayış yetenek taramasında yer alacak sporcularımızla hazırlık sürecimizi en iyi şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Allah’ın izniyle, bu sporcularımız başarılı olup şampiyonluklarını alacaklar. Ben de 20 Ekim'de gala gecesinde bir kemer maçına çıkıyorum. Hepinizin desteklerini bekliyorum ve 20 Ekim'de Maxwell Resort Hotel'de hepinizi davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.