9. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan iki temsilcimiz Yalovaspor ve Yeşil Yalova FK bugün kozlarını paylaşacak. Yalova Atatürk Stadyumunun ev sahipliği yapacağı karşılaşma saatler 14:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Mücadelede İzmir’den Bölgesel Hakem Ahmet Yeşildağ düdük çalacak. Yeşildağ’ın yardımcılıklarını aynı bölgeden Harun Dayan ve İbrahim Yıldırım üstlenecek. Aytaç Yaka yönetimindeki Yalovaspor ile Özcan Sert’in çalıştırdığı Yeşil Yalova FK son hazırlıklarını Yalova Atatürk Stadyumunda yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başladı.

Yalova Bal Bolgesel Amator Lig Derbi Heyecan (1)Kritik 90 dakikada Yeşil Kırmızılı ekibimiz adına Yasin Palaz’ın yanı sıra Barış Sinan Üstün, Berk Kulalı, Hayrullah Çelik, Gökhan Sipki, Mertcan Dursun, Yeşil Yalova FK’da ise Mustafa Serkan Demirel, Umut Kıral, Orhan Pamukçu’nun yanı sıra Hakan Öztürk, İbrahim Hırçın, Mustafa Kaya, Adnan Malat gibi isimlerin etkili olması bekleniyor.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grubun açılışını Yalovaspor ile Yeşil Yalova FK yaparken, 1. Haftada ayrıca Gölcükspor-Karamürselspor, Kapaklıspor-Keşanspor, Evrensekiz Evrenspor-Tekirdağspor, Karasuspor-Bozüyük Vitraspor, Çayırovaspor-Darıca Gençlerbirliği A.Ş., Hendekspor-Sapanca Gençlikspor, Gebzespor-Ferizlispor 2011 takımları kozlarını paylaşacak.

Alper Erin’e Para Cezası Alper Erin’e Para Cezası

Kaynak: Haber Merkezi