Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi(BSL)’nde yer alan Semt77 Yalovaspor ile Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi(TKBL)’ndeki ekibimiz HDI Sigorta Yalova VİP ve diğer takımlar için katılım süreci bugün sona eriyor.
Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF) 2024-2025 sezonu için Erkek ve Kadın Liglerinde mücadele edecek takımlar için katılım süreci bugün tamamlanıyor 1 Temmuz pazartesi günü start alan süreç 12 Temmuz Cuma günü mesai saatinde sona erecek. Yıllardır basketbolda ilimizi başarıyla temsil eden Semt77 Yalovaspor ile HDI Sigorta Yalova VİP takımları başvurularını yapmaları gerekiyor.
Başvuru süreciyle ilgili olarak Türkiye Basketbol Federasyonu ,” 2024-2025 sezonunda Kadın Liglerinde mücadele edecek takımlar için katılım süreci bugün itibarıyla başladı. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL), Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi (TBL) ve Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne (TB2L) ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne (TKBL) katılacak kulüplerin 12 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar belirtilen katılım şartlarını yerine getirerek başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir” açıklamasında bulundu.

Çiftlikköy’de Meclis’ten Belediyespor’a 228 Bin TL Yardım Çiftlikköy’de Meclis’ten Belediyespor’a 228 Bin TL Yardım

Kaynak: Haber Merkezi