Üçüncü Hafta Geride Kaldı Gözler Dördüncü Haftaya Çevrildi Üçüncü Hafta Geride Kaldı Gözler Dördüncü Haftaya Çevrildi

2024-2025 sezonu öncesinde Süper Amatör Kümede yaprak kıpırdamazken Kurtköyspor’da ilk imzalar atıldı. Geçen sezon tarihinde ilk kez yer aldığı Süper Amatör Kümeyi 25 puanla sekizinci sırada tamamlayarak lige tutunan Bordo Yeşilli ekip iç transfere hızlı girdi. Sportif Direktör Cevat Bilgin ve uzun yıllar kulübün formasını giyen şimdilerde ise yöneticilik için kolları sıvayan Genel Kaptan Musa Kutluay’ın yönettiği transfer çalışmaları başarıyla tamamlandı. Uzun yıllar Bordo Yeşilli renklere sahip çubuklu formayı başarıyla sırtına geçiren ve savunmanın bel kemiği olan Mustafa Aydın’ın yanı sıra Yalova’da attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Doğanspor’da yıldızı parlayan ardından Teşvikiye Belediyespor ve Esenköyspor formalarını terleten Ali Oktay Kurtköyspor’da kaldı. 
Yalova Kurtkoy Super Amator Kume Futbol Avunma Hucum Transfer (3)Yeniden yapılanma içinde olan Süper Amatör Küme ekibi önümüzdeki günlerde teknik adamını da açıklaması bekleniyor.
Kurtköyspor Sportif Direktörü Cevat Bilgin,” Transferde bütçemiz doğrultusunda ilerliyoruz. Geçen sezon kadromuzda yer alan bizlerden biri olan Mustafa Aydın ve Ali Oktay’la yeniden anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde hem teknik direktörümüzü açıklayacağız hem de iç ve dış transferde anlaşma sağaldığımız oyuncularımızı taraftarlarımız ile spor kamuoyuyla paylaşacağız” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi