Çiftlikköy Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvası’nda kupanın sahibi Vikingler oldu. Şampiyonluk kupasını Vikingler ekibine takdim eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, turnuvaya katılan tüm ekipleri ve şampiyonu tebrik ettiğini dile getirerek, “Çok güzel bir plaj voleybolu turnuvası yaşadık. Turnuvaya katılan gençlerimiz için heyecanlı mücadelelerin yaşandığı, izleyenler için renkli görüntülere sahne olan bu gibi sosyal aktivitelerimizi yapmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UEFA C Lisans Güncelleme Antrenör Eğitim Programı Başladı UEFA C Lisans Güncelleme Antrenör Eğitim Programı Başladı

Yalova Ciftlikkoy Belediye Plaj Voleybol Turnuva (2)Hafta boyunca Mokamp plajında yaşanan voleybol heyecanı, final akşamında da devam etti. 16 ekibin katılımıyla başlayan turnuvada yarı finale kalan 4 ekip kıyasıya mücadele ederken, ilk finalist Bermuda Üçgeni’ni 2-1’lik skorla geçen Kuzey Yıldızı ekibi oldu. Turnuvanın güçlü ekibi Şehit Talha Bahadır karşısına çıkan Vikingler ise 2-0’lık setlerle kazanarak finale adını yazdırmasını bildi. Çok sayıda izleyicinin ilgiyle seyrettiği final karşılaşmasında Kuzey Yıldızı ile Vikingler karşı karşıya geldi. Rakibini 21-14 ve 21-15’lik setlerle deviren Vikingler takımı, Çiftlikköy Plaj Voleybolu Turnuvası’nın 2024 Yılı Şampiyonu olarak ödülünü ve kupasını Başkan Yele’nin elinden aldı.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Plaj Voleybol Turnuva (4)Turnuvada ikinciliği elde eden Kuzey Yıldızı takımına ödülünü Çiftlikköy Belediyespor Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Atilla Arı verirken, sayı averajıyla üçüncü olan Bermuda Üçgeni’ne ödülünü Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Güresin, dördüncü bitiren Şehit Talha Bahadır ekibine ödülünü ise Mehmet Ali Dağ takdim etti.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Plaj Voleybol Turnuva (6)Yalova Ciftlikkoy Belediye Plaj Voleybol Turnuva (5)Yalova Ciftlikkoy Belediye Plaj Voleybol Turnuva (3)

Kaynak: Haber Merkezi