İkinci kez Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye hazırlanan Yeşil Yalova FK kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan BAL’daki temsilcimiz son olarak 35 yaşındaki orta saha Mustafa Serkan Demirel ve 34 yaşındaki başarılı stoper Orhan Pamukçu’yla anlaşma sağladı.

Orhan Pamuk Mustafa Serkan Demirel Yesil Yalova Transfer (2)Mustafa Serkan Demirel kimdir?

Yeşil Yalova FK’nın yeni transferlerinden 35 yaşındaki orta saha Mustafa Serkan Demirel, futbola 2002 yılında Yalovaspor altyapısında başladı. Yeşil-kırmızılılarda aralıksız 8 yıl görev yapan deneyimli orta saha, 2007’de profesyonelliğe geçiş yaptığı kulübünden 2011 yılında ayrılıp Gölcükspor’a transfer oldu. Sonrasında sırasıyla Belediye Bingölspor, Anadolu Futbol Kulübü, Turgutluspor, Belediye Kütahyaspor, Maltepespor, Artvin Hopaspor, Yozgatspor 1959 FK ve Kızılcabölükspor formalarını giyen Mustafa Serkan Demirel, 2020’de Yalovaspor’a geri döndü. Balıkesir temsilcisi Gönen Belediyespor’da bir sezon oynayan 35 yaşındaki futbolcu, yeni sezonda Yeşil Yalova FK formasıyla sahada olacak. Kariyeri boyunca U21 Ligi’nde 4, Türkiye Kupası’nda 14, TFF 3. Ligi’nde 223, TFF 2. Ligi’nde 99, DSGL’de 23 ve BAL’da 66 karşılaşmada görev alan Mustafa, toplamda 16 gol kaydetti.

Orhan Pamuk Mustafa Serkan Demirel Yesil Yalova Transfer (1)Orhan Pamukçu kimdir?

Yeşil-beyazlıların kadrosuna kattığı bir diğer isim olan stoper Orhan Pamukçu ise 2002 yılında Yalovaspor altyapısında başladığı kariyerinde tıpkı Mustafa Serkan Demirel gibi 2011 yılında ayrılıp Gölcükspor’a geçti. Ardından Orhangazi Belediyespor, bir kez daha Gölcükspor ve Ünyespor formalarını terletmesi sonrası Orhan, Silivrispor, Çorluspor 1947, Bartınspor, Çerkezköy 1911 Doğanspor, Iğdıresspor, Belediye Kütahyaspor, Devrek Belediyespor, Siverek Belediyespor ve Bigadiç Belediyespor’da görev yaptı. Ardından Karabük İdmanyurduspor’a transfer olan Orhan Pamukçu, geçtiğimiz sezon Yalovaspor formasıyla Süper Amatör Küme’de şampiyonluk sevinci yaşadı.

Başkan Yele, Kadın Voleybol Takımına Moral Verdi! Başkan Yele, Kadın Voleybol Takımına Moral Verdi!

Kaynak: Haber Merkezi