Yalova Lisesi Mezunları Derneğinde Mustafa Derya Arıcı dönemi başladı. Yalova Lisesi Mezunları Derneğinin dernek binasında gerçekleştirdiği ve tek liste ile yapılan olağan genel kurulunun ardından, Yalova Lisesi Okul Müdürü Mustafa Derya Arıcı, derneğin yeni başkanı oldu.

Sürece ilişkin açıklamalarda bulunan Arıcı, “Yalova Lisesi Mezunları Derneğinin tekrardan hak ettiği ivmeyi tekrardan kazanması için bir yönetim oluştu. Bu yönetimimiz 30 Nisan 2024 tarihinde dernek binamızda yapılan olağan genel kurul sonrasında oluşmuş durumdadır. Mustafa Derya Arıcı (Başkan), Aydın Altıparmak (Başkan Yardımcısı), Murat Dönmez (Başkan Yardımcısı), Uğur Aydın (Genel Sekreter), Murat Karayavuz (Muhasip), Özlem Varış (Üye), Ayşenaz Özkan (Üye), Dilayda Özek (Üye) ve Nevbahar Çelik (Üye) olmak üzere yönetim kurulumuzu oluşturduk.

Amacımız derneğimize genç üyeler katarak daha da ivme kazandırmak, okulumuzun faydasına işler yapmak. Yeni okulumuz bittiği zaman büyük bir katılımın sağlandığı pilav günü yapmayı planlıyoruz 2025 yılı Haziran ayında. Yeni okulumuzu kamuoyuna daha iyi anlatabilmek adına böyle bir organizasyon gerçekleştireceğiz ve yolumuza dernek olarak, okulumuzdan mezun olan öğrencilere nasıl burs verebiliriz, bu bursları nasıl arttırabiliriz, ihtiyacı olan çocuklarımıza vermemiz için bizim burada olmamız avantaj sağlıyor. Sonuçta biz öğrenciyi tanıyoruz, kapasitesini biliyoruz, okuldayken de okulumuz destek veriyordu. Şimdi mezun oldu ve mezunlarımız da destek verebilir. Bu anlamda Yalova Lisesi Mezunları Derneğine bizim mezun olan öğrencilerimizden kuruluydu ve onlar bizim olmamızı istedi, kabul ettik. Hem dernek başkanlığı hem de okul müdürü olarak 2 görevi de inşallah devam ettireceğiz. Daha sonra da yeni okulumuz bittiğinde, tüm sistemler tamamlandığında, şekil aldığında da bizde bu bayrağı güvenilir gençlerimize teslim edeceğiz ve okulumuzu yine zirvede tutmaya çalışacağız” dedi.

Başkan Tavşan’dan Okullara Çıkarma! Başkan Tavşan’dan Okullara Çıkarma!

Kaynak: Haber Merkezi