Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan GSB Spor Okulu ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Spor Şube Müdürü Musa Aslan, 90. Yıl Spor Salonunda organize edilen basketbol antrenmanını ziyaret edip gençlerle bir araya geldi. Geleceğin Alperen Şengül, Furkan Korkmaz ve Ömer Faruk Yurtseven’leri yaz dönemi boyunca uzman antrenör Fatih Bayözü gözetimindeki antrenmanlara katılıp basketbolun püf noktalarını öğreniyorlar.

Yalova Il Genclik Spor Okul Basketbol Spor Sube Muduru Inceleme (4)Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Semt77 Yalovaspor, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden HDI Sigorta Yalova VİP, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde bir dönem yer alan Semt77 Acarspor ve bu sezon Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Yalova Üniversitesi’nin de ortaya koyduğu performanslar ilimizde gençlerinde basketbola yönelmesinde önemli rol oynuyorlar. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteklediği GSB Spor Okulu’nda basketbol en çok ilgi gören branşlar arasında başı çekiyor.

Yalova’nın Şampiyon Pedalları Yenice’de Zirvede Yalova’nın Şampiyon Pedalları Yenice’de Zirvede

Spor Şube Müdürü Musa Aslan’da 90. Yıl Spor Salonunda antrenmanlarını gerçekleştiren gençlerle bir araya gelip başarı dileklerini iletti.

Yalova Il Genclik Spor Okul Basketbol Spor Sube Muduru Inceleme (1)Yalova Il Genclik Spor Okul Basketbol Spor Sube Muduru Inceleme (3)

Kaynak: Haber Merkezi