Yalova Store İçin İmzalar Atıldı Yalova Store İçin İmzalar Atıldı

Bu yıl 7'incisi düzenlenen Ulusal 15 Temmuz Şehitlerini Anma Yol Bisikleti Yarışına 41 ilden 254 sporcu katıldı. 13 kategoride yarışan sporcular toplam 62 kilometre pedal çevirdi. YABİS’li sporcular rüzgar gibi estiği yarışmada birçok defa kürsüye çıkarak Yalova’yı başarıyla temsil etti.
15 Temmuz Muğla-Marmaris Bisiklet Yol Yarışmasının startını Muğla Valisi İdris Akbıyık ile Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, İl Jandarma Komutanı Ali Gemalmaz, Emniyet Müdürü Ali Canbolat ile kurum müdürleri verdi.
Yalova Bisiklet Yıldızları Spor Kulübü antrenör Metin Bektaş antrenörlüğünde 32 sporcusuyla mücadele etti.
Yalova Mugla Marmaris Yol Bisiklet Sampiyona Yabis (2)+60 yaş kategorisinde Nurettin Bademci birinciliği alırken, Mehmet Yıldız ise üçüncü oldu. Aynı kategoride ter döken İbrahim Kesman altıncı, Harun Ertuğrul’da yedinci olmayı başardı. 
+55 yaş kategorisine ise Yalova damga vurdu. Zafer Yalın birinci olurken, Osman Şirin ikinci, Bahadır Düner üçüncü ve Metin Bektaş’ta beşinci oldu. 
+45 yaş kategorisinde Güngör Turan beşinci olurken, Ali İhsan Taş yedinci, Oğuz Irmak sekizinci olma başarısı gösterdi. +40 yaş kategorisinde ilimizi temsil eden Yusuf Kara sekizinciliği aldı. +35 yaş kategorisinde yer alan Sidar Işık sekizinci olurken, master kadınlar kategorisinde Samahat Beyza Ersan üçüncü olup bronz madalyayı boynuna taktı. 
Altınova Belediyesi ile forma ana sponsoru Burak Denizcilik destekleriyle güçlü bir ekip kuran YABİS Türkiye şampiyonluğuna göz kırptı.
Yalova Bisiklet Yıldızları Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada,” Bizler Türkiye’nin her yerinde başarılı yarışlar yapıyoruz ve YABİS markamız ile Yalova’mızı Muğla ve Marmaris bölgesinde de tanıtmış olduk.
Yeni sezona şampiyon olarak giren kulüp gençlere ve halka yönelik çalışmalar yaparken diğer yandan bisiklet adına birçok etkinliği de koordine ediyoruz.  Bizlerin yanında olan başta Altınova Belediyesi’ne Burak Denizciliğe teşekkür ederiz” denildi. 

Yalova Mugla Marmaris Yol Bisiklet Sampiyona Yabis (6)Yalova Mugla Marmaris Yol Bisiklet Sampiyona Yabis (3)Yalova Mugla Marmaris Yol Bisiklet Sampiyona Yabis (4)Yalova Mugla Marmaris Yol Bisiklet Sampiyona Yabis (5)

Kaynak: Haber Merkezi